úplne mega ma irituje tá úvodná pesnička (počula som ju asi 4-krát v rádiu a furt som si hovorila, že kks, to kto naspieval takú hnusnú pesničku...no a potom prišiel refrén a vravím si, že ahaaaa)
Divoké kone neplačú v kredenci kde je inkognito kukučka, ale ani na farme, kde farmár hladá ženu a našiel dvojičku geissenovcov, ktorá je nákupná maniačka a býva v paneláku a navštevuje ordináciu v ružovej záhrade -.- nič z toho
Nie, iba divoké mačičiky :3 Si vždy kvoknem keď nejakú vidím, sledujem ju a snažím sa ju nalákať k sebe a občas aj príde a začne sa tak obtierať a tlačiť si hlavičku do dlane a nech=asa hlaďuškať a ked ju hladkám nad riťkou tak ju začne tak dvíhať, aj chvostík zdvihne a hlavu začne do zeme tlačiť a po chvíli spraví "MŃAAAAAU" a snaží sa ma chňapnúť ^^
Nie. Nesledujem ani kone, ani vino, ani chlapov.. kukucka neviem co je, dvojicky detto, kredenc je dost primitivny humor stacila mi uputavka.. ani profesionalpv som nikdy nepozerala a vseobecne tieto slovenske serialy mi velmi nic nehovoria.. tusim aj volaka horuca krv bola a nejaka slovenska telenovela.. nie, nie, radsej si pustim himym na nete to je aspon vtipne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a k tomu fajn hudba, tak prečo nie.
A ešte aj Natasha B. je fajn ...
Kto vie, či mi odpustiááá
Viem že...ešte silu mááám
Kto sme, kto vie, kto vieeeee...