Tak toto má vážne zaujíma! Ja milujem filmy a rada si pozriem telku. Ale poznám aj ľudí, ktorí televíziu vôbec nesledujú a pre mňa je to nepochopiteľné. Ako ste na tom vy?
Ale napr. one.. aj reklamy a dokumenty . To su moje favorizovane zanre. Lebo viem, ze kym precitam knihu, potrva minimalne tyzden, co sa filmarom podari v podstate zhrnut do dvoch hodin a menej.
A reklamy.. su proste zabava a mozno cast inspiracie. Samozrejme, nehovorim o kazdej. Jogobella a kremy proti vraskam, rasple na nohy a cipky do vsetkych moznych casti tela prepinam.
nie. niečo hodné pozornosti tam vysielajú raz za uhorský rok a ešte je to predabované a prerušené piatimi reklamnými pásmami. a spravodajstvo je dostupné aj na internete..
ale úplne rozumiem, že napríklad ťažko pracujúci ľudia a deti berú ako relax/zábavu pasívne sledovať meniace sa obrazy.
Málokedy už sledujem televízor, keď už tak si pustím dvd a môžem pozerať film aký chcem a nie to čo mi vnútia televízie. Zriedkavejšie tam už chodia dobré filmy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A reklamy.. su proste zabava a mozno cast inspiracie. Samozrejme, nehovorim o kazdej. Jogobella a kremy proti vraskam, rasple na nohy a cipky do vsetkych moznych casti tela prepinam.
ale úplne rozumiem, že napríklad ťažko pracujúci ľudia a deti berú ako relax/zábavu pasívne sledovať meniace sa obrazy.