No takže ja už sériu týchto kníh čítam neviem kolky raz..a podľa mňa sú tam skvele príbehy, poviedky...kto číta, alebo čítal túto knihu ?...aký dojem, pocity na vás táto kniha zanechala ? podľa mňa naozaj dokáže liečiť, a pomôže zistiť čo je v živote pods
Kámoška to číta, no ja moc knihy nemusím, ale ak je tam niečo na čom by som sa poriadne zasmiala, alebo niečo nad čím by som sa zamyslela, tak prečo nie?
citala osm vsetky diely vazne dobre....ale ziadna novinka...uz su vselijake ako slepacia polievka pre rodicov, pre starych rodicov, re slobodne mamicky a tak dalej, je to zaujimave...
no to som tiez citala kedysi, malo to viac serii, ale vsetky som nepresla, bolo to pekne kazdopadne, ale casom ma to prestalo bavit, aj casu bolo vyrazne pomenej stale na podobne veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale podľa tých úryvkov veľmi dobrá kniha, raz by som si ju iste chcela prečítať
Myslim, ze su to velmi pekne knizky, ako stvorene pre cloveka, co si chce pred spanim precitat poviedku a este nad nou chvilku premyslat
proste niekedy uplne zmenia pohlad na vec a na veci v zivote ako take
mozno nie na dlho ale aspon na chvilku mozno nechaju cloveka rozmyslat