Ľudia boží, potrebujem radu. Vyberali už niekomu z vás slepé črevo? Mňa už týždeň brutálne bolí na mieste kde by mohlo byt, no momentálne sa mi naozaj nedá ísť k lekárovi. Máte nejaké skúsenosti?
No, prve, co kontroluju, je naozaj moznost slepeho creva. Je to asi preto, lebo je to najpravdepodobnejsie. Mam skusenost vo svojej rodine. Je to neodkladna zalezitost, moze vyustit v necakanu udalost - prevoz do nemocnice s akutnou nutnostou operacie. Mozno je lepsie na takuto udalost sa pripravit.
Cloveku... ktory pise ze ho brutalne nieco boli..a nemoze k lekarovi...napisem len to ze ho ten slepak neboli natolko brutalne aby ho to prinutilo ist k dr...a po dalsie..ze to nie je sranda cakat kym nepraskne.. dufam..ze to je fakt velmi velky dovod..pre ktory nemozes k dr..
@obsession Bolievalo ma to iba v noci, no dnes cely deň. Samozrejme, môžem ísť k lekárovi, ale až v pondelok letím domov a myslela som, že vydržím.
Išlo mi len o vaše skúsenosti, zdrbať ma má kto.
@hemadzema a preto nabuduce musis dat vsetko naraz ..to preto aby ta nikto nezdrbal..lebo slepak je vazna vec...moze to byt slepak ale nemusi..existuje mnozstvo diagnoz..( daj si tabletku proti bolesti ) musis vediet ze natej strane ta moze boliet hrube crevo..ale aj tenke aj oblicky..dalej aj vajecnik ..podla toho ake mas dalsie symptomy..co tej bolesto predchadza..aka je to bolest..tupa pichlava a pod.
Môjmu strýkovi prasklo, alebo skoro prasklo, mal vysoké teploty.
Nedávaj si tabletku proti bolesti, pri akútnych veciach kde nieje diagnoza sa to nerobí...
Keď ta to bolelo v noci a zhoršuje sa to asi to bude zápal, čreva slepého / tenkého / hrubého čreva, pripadne možno aj nejakého ženského organu/ močových ciest alebo obličky, možno aj zápal nervu v tej oblasti ale to je najmenej pravdepodobne. @hemadzema
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Išlo mi len o vaše skúsenosti, zdrbať ma má kto.
Nedávaj si tabletku proti bolesti, pri akútnych veciach kde nieje diagnoza sa to nerobí...
Keď ta to bolelo v noci a zhoršuje sa to asi to bude zápal, čreva slepého / tenkého / hrubého čreva, pripadne možno aj nejakého ženského organu/ močových ciest alebo obličky, možno aj zápal nervu v tej oblasti ale to je najmenej pravdepodobne. @hemadzema