Čo si pod týmto pojmom predstavujete, ak o tom viete niečo viac poprosím rozpísať zaujíma ma táto vec ohľadom slobodomyšlienkárstva....ani knihy o tom nie sú
podla mňa je to zloženie slov ,,sloboda,, a ,,myšlienka,, čo vlastne znamená alebo sa dá označiť za slobodné myšlienky alebo inak pochopiť možné aj ako slobodné myslenie, premýšlanie ... a najbližšie si teda takéto spojenia vysvetlujem ako nezotročenú mysel, s jasnou podstatou ktorá si zachováva slobodu, čo znamená možnosť volného rozhodovania sa a vlastného učinenia ... sloboda vraj končí tam kde už zasahuje do slobody inej, iného človeka
čiže jednoducho zachovanie si svojej individuality natolko že dokážeš realizovať a vytvárať originálne ,,činy,vlastnosti,veci,, natolko, že nimi nezasahuješ do osobného a individuálneho priestoru inej bytosti ... a mimo toho že som označenie ,,slobodomyšlienkárstvo,, ešte nepočul asi nebude ani používané a skôr sa používa @3 alebo @4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
čiže jednoducho zachovanie si svojej individuality natolko že dokážeš realizovať a vytvárať originálne ,,činy,vlastnosti,veci,, natolko, že nimi nezasahuješ do osobného a individuálneho priestoru inej bytosti ... a mimo toho že som označenie ,,slobodomyšlienkárstvo,, ešte nepočul asi nebude ani používané a skôr sa používa @3 alebo @4