Mám český paušál od Vodafone, celkom výhodný, ale uvažujem, že keď sa zrušil roaming, tak že si nechám len svoje slovenské O2 číslo a budem ho používať aj v ČR. Otázka, ale znie na reálne skúsenosti, ak to takto niekto používa. Nie je problém so signálom,
no vies co? vyuzivam na svk o2 net, ale to je katastrofa sama p sebe, takze radsej by som s datami ostal u vodafonu, popripade so zrieail tescomobil..mas 2x kreditu pri dobiti, a 1GB mas za 350 reap. za polovicu ak si to sparujea s clubcard..
signal je fajn lebo vyuziva cesku siet do ktprej sa prihlasis. ja mam mobil na 2 sim, takze si to prepinam podla potrieb
ja mám aj slov. 02 aj české číslo. české číslo preto, aby sa mi mohli dovolať a nefrflali pri tom, že musia volať na zahraničné číslo.
slov. preto, lebo to je miliónkrát lacnejšie než čokoľvek tu. sekundová tarifikácia, ktorá je u nás samozrejmosťou, v česku asi bude až za 5 rokov , zadarmo volám svojej mamke a iným ľuďom s o2 číslom volám len za minútovú cenu, čo je super.
a celkovo sú ceny u slov. operátorov stokrát lepšie než u českých, takže nie je o čom.
mam sk O2, vychadza to lepsie, hlavne teraz pri zjednoteni cien v SR a CR. mala som aj ceske O2 ale to bolo uuuplne naprd tak som to nechala prepadnut a pouzivam iba jedno slovenske cislo.
ja síce nie som v ČR, ale dosť často som tam behávala a akože - O2 má dosť na pejku pokrytie, hlavne na SVK, však mne tu smsky bežne chodili o 12 hodín neskôr a podobne
ja som dala od O2 ruky preč ale tak chápem, že vy keď beháte hor-dol je vám to asi výhodnejšie, ale keďže o chvíľu roaming ako taký existovať nebude, tak je to podľa mňa jedno
@grietusha no hej, ľudia ktorí by mi volali, tak by asi hundrali tak rozmýšľam o mobile na dve simky a to české číslo, tam by som len prijímala hovory
a vyuzivas to aj na net? Nie je teda problem so signalom? Asi ma ceske O2 dobre pokrytie
@alysia ja net v telefóne vôbec nepoužívam. so signálom nemám žiaden problém, dokonca na mnohých miestach mám vodafone bez pokrytia a o2 mi ide v poho.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
mama nechcela aby som stratila svk simku tak mi ju upratala
a ostala uprataná
signal je fajn lebo vyuziva cesku siet do ktprej sa prihlasis. ja mam mobil na 2 sim, takze si to prepinam podla potrieb
slov. preto, lebo to je miliónkrát lacnejšie než čokoľvek tu. sekundová tarifikácia, ktorá je u nás samozrejmosťou, v česku asi bude až za 5 rokov , zadarmo volám svojej mamke a iným ľuďom s o2 číslom volám len za minútovú cenu, čo je super.
a celkovo sú ceny u slov. operátorov stokrát lepšie než u českých, takže nie je o čom.
SK O2
CZ Tesco
ja som dala od O2 ruky preč ale tak chápem, že vy keď beháte hor-dol je vám to asi výhodnejšie, ale keďže o chvíľu roaming ako taký existovať nebude, tak je to podľa mňa jedno
a vyuzivas to aj na net? Nie je teda problem so signalom? Asi ma ceske O2 dobre pokrytie