Neviete či sa bude tento film premietat aj v ČR? Ideálne Brno alebo Praha, chcel by som ho vidieť, no nechce sa mi kvôli tomu ísť na Slovensko a pochybujem, že sa v dohľadnej dobe bude dať niekde piráťiť.
mne vždy prídu smiešne takéto slovenské filmy, ktoré sa snažia urobiť takú tú kúl mafia niečo riešenia sledovanie a tak v našom malom hovne (nehovorím, že mafiu nemáme, ale isto nie sú takíto kúl )
inak to, je dosť možné, že to pôjde v Brne v Scale alebo v Arte. sleduj si program.
a najradšej mám Obchod na Korze zo slov. filmov. a ešte Pacha, hybského zbojníka! (Manínska tiesňava )
náhodou, ostal som prekvapený, že na Slovenský film je to dosť dobré, hlavne také iné ako tu trapošia. A ten kto to robil, vedel čo s príbehom, kamerou a celkovo vedel o čo mu ide. Jeden z tých lepších filmov...
nemyslím si, že by som mal obľúbený slovenský film.
pregradingovaná pózerčina to bola podľa môjho skromného názoru
nevravím, že to miestami nemalo svetlé chvíľky... ale... prišlo mi to presne také, že poďme sa teraz tváriť, ako strašne drsní vieme byť
a plno zbytočností tam bolo
a hlavnej postave by som po 10tich minútach najradšej odtrhla hlavu, proste takým spôsobom hovoril ten text, že to bolo na hranici znesiteľnosti
ale na druhej strane... vzhľadom na to, že pôvodný zámer bol spraviť komerčný divácky film... mám pocit, že teoreticky na to išli dobre.... a celkom dosť ľudí mi vravelo, že ich to zaujalo...a videla som už aj horšie filmy... napríklad ten v @3
bol som minuly tyzden v kine na tom filme a nelutujem to. je to velmi dobry film. na slovenske pomery az fantasticky. ja ho povazujem doposial za najlepsi slovensky film. ohodnotil by som ho niekde na urovni 85-90%. pricom ostatne slovenske filmy hodnotim 40% a menej blizko az k nule. kamera, podanie hercov, dej na vybornu. vlastne aj keby chcem nemam co tomu filmu vytknut.
co sa tyka premietania v CR tak to netusim. ale myslim ze po velkom uspechu na slovensku ho budu chciet jednak predat dalej ale aj odvysielat v kinach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
inak to, je dosť možné, že to pôjde v Brne v Scale alebo v Arte. sleduj si program.
a najradšej mám Obchod na Korze zo slov. filmov. a ešte Pacha, hybského zbojníka! (Manínska tiesňava )
nemyslím si, že by som mal obľúbený slovenský film.
nevravím, že to miestami nemalo svetlé chvíľky... ale... prišlo mi to presne také, že poďme sa teraz tváriť, ako strašne drsní vieme byť
a plno zbytočností tam bolo
a hlavnej postave by som po 10tich minútach najradšej odtrhla hlavu, proste takým spôsobom hovoril ten text, že to bolo na hranici znesiteľnosti
ale na druhej strane... vzhľadom na to, že pôvodný zámer bol spraviť komerčný divácky film... mám pocit, že teoreticky na to išli dobre.... a celkom dosť ľudí mi vravelo, že ich to zaujalo...a videla som už aj horšie filmy... napríklad ten v @3
co sa tyka premietania v CR tak to netusim. ale myslim ze po velkom uspechu na slovensku ho budu chciet jednak predat dalej ale aj odvysielat v kinach.
Ale nic som nenasla....