Chcela by som sa opýtať, či máte nejaké skúsenosti s intenzívnymi prípravnými kurzami na prijímacie skúšky na VŠ, ktoré organizuje SIV, pretože pred nedávnom nám boli ponúknuté tieto kurzy. Nie je to malá suma a preto by som sa chcela ubezpečiť či to bude
Bola som na prípravnom kurze pre marketingovú komunikáciu a žurnalistiku. Škoda peňazí Každú sobotu doobeda som sedela šesť hodín v lavici a počúvala väčšinou nudné prednášky. Proste prišiel nejaký vyučujúci a rozprával veľa o svojom obore. Ak ideš napríklad na UK na filozofickú, na všeobecný test ťa to nepripraví vôbec. Neviem, ako je to pri ostatných kurzoch, ale kebyže sa mám rozhodovať znovu, určite by som tam nešla.
Ja som bola na tých SIV kurzoch a bolo to super, prišiel nám tam človek, ktorý bol presne z tej školy, kam sa väčšina hlásila, dokonca niekoľko rokov sám robil prijímačky, takže presne vedel, čo nás má naučiť a fakt sa snažil.
Za tie peniaze + dochádzanie, ak nie ste z mesta v ktorom sa kurzy odohrávajú to naozaj nestojí. Aspoň ja (Z PP som dochádzal do KE na žurnalistiku) a veľa som si odtiaľ neodniesol. Obzvlášť keď je to cez soboty a na dlhú dobu počas ktorej sa pres
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ja ti ich len odporúčam.