Poznáš Skype? To je taký programík, ktorý ti umožňuje komunikovať s kýmkoľvek na svete a zadarmo. No a Skypecast je niečo ako live fórum, kde sa stretnú ľudia za účelom, aby sa o niečom bavili. Skús www.skype.com
IT:znackowe rifle a poradne stoja cez 3litre... wim lebo minuel som behala s mamou po obchodoch a thak a thake wangler stali 4000?,,to je ejdno nehajme to thak. ....ja chem powedat ze nikto nie je banda skrachowancow lebo wiem ze kazdy kusok z urcitych stylow oblecenia nie je najlacnejsi. .-...
...a este som chcela...
KLEO:dostala om sa k twojmu profilu a mierne som sa musela zasmiat...hlawne ked som sa dostala k ikonke hudba:hip-hop,rap a poto me ste newim co..ale nie je nahodou hip-hop a rap to iste???...nato ze mas 15 by si to mohla wediet. ...hip-hop je style ktory sa sklada z elementow a jee z tych elemntow je rap...cize je to to iste.. sorry ale nedalo mi to ked som to zbadala..
Tommyhot: dobre je to neopunk lenzenie je to cast stylu punk rock???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale ja osobne skype moc nepouzivam
...a este som chcela...
KLEO:dostala om sa k twojmu profilu a mierne som sa musela zasmiat...hlawne ked som sa dostala k ikonke hudba:hip-hop,rap a poto me ste newim co..ale nie je nahodou hip-hop a rap to iste???...nato ze mas 15 by si to mohla wediet. ...hip-hop je style ktory sa sklada z elementow a jee z tych elemntow je rap...cize je to to iste.. sorry ale nedalo mi to ked som to zbadala..
Tommyhot: dobre je to neopunk lenzenie je to cast stylu punk rock???