Nulová efektívnosť, lebo 100% zaregistrovanych blockov bude od firiem, ktoré ich dávajú aj bez blockovej lotérií, že ludia si ich nemusia ani pýtať a este im ich nasilu strcia do ruky...
ked si necham robotnikov, aby mi nacierno stavali dom, tak si nebudem prirazat 20% k cene kvoli minimalnej pravdepodobnosti ze vyhram menej, ako prerobim -.-
Blocky neberem, takze ma tieto picoviny nezaujimaju. Velakrat mi ich obchodnici ani len nevytlacia, lebo vedia, ze nerad platim dane... cize radsej usetrim na daniach ako sa spoliehat na to, ze pri pravdepodobnosti 1:10000000000 vyhram loteriu
no do pici a teraz mama chce aby som tam najebal secky blocky mame ich asi tak 30 ked nie viac a keby sa to aspon automaticky kontrolovalo ... ja nechapem kto si to ma akoze kontrolovat sak to budem robit 2 dni
Keby ste si najprv niečo zistili o bločkovej lotérii ako takej, predtým než tu začnete pičovať svoje múdrosti?
Nápad je to principiálne dobrý, v krajinách kde ju zaviedli sa veľmi osvedčila. Že sa na tom sprostredkovatelia (ie- tipos) nabalia je snáď samozrejmé. ALE- výhody systému zostávajú.
už len ako ušetrím dane z nákupe v tescu alebo jednote? O_o len preto že si nevezmem bloček. pri súkromníkoch nepoviem, resp. niekde sa to dá, ale tuto daktorí popisujú koniec sveta, keď niekto zadarmo registruje bloček z obchodu
Podla mna je to super, ved je to take usmevne male riesenie. V niektorych statoch to fungovalo, v niektorych nie. Aj tak ma byt pointa o tom, ze sa o tom hovori a ze ludia maju ocakavat od predajcov blocky. Nevidim tam ziadne nevyhody.
1) ide o to aby sa blocky vydavali, tj. nezatajovali sa prijmy, nie o kradez. Tomu neporozumies, kym nezacnes podnikat.
2) kradez? skor neprijemnosti... skus zajst do marketu a nakup na tyzden. Potom si vypytaj blocky za 40e na kazdu polozku zvlast, co prevysuje 1e a ostatne nejako dat do skupin stojacich viac ako 1e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale hej, to by bolo pre nich nevyhodne a pre ludi vyhodne, takze nemoze byt
ked si necham robotnikov, aby mi nacierno stavali dom, tak si nebudem prirazat 20% k cene kvoli minimalnej pravdepodobnosti ze vyhram menej, ako prerobim -.-
nakupis bez dane a vyhras urcite
Nápad je to principiálne dobrý, v krajinách kde ju zaviedli sa veľmi osvedčila. Že sa na tom sprostredkovatelia (ie- tipos) nabalia je snáď samozrejmé. ALE- výhody systému zostávajú.
2) kradez? skor neprijemnosti... skus zajst do marketu a nakup na tyzden. Potom si vypytaj blocky za 40e na kazdu polozku zvlast, co prevysuje 1e a ostatne nejako dat do skupin stojacich viac ako 1e