a co ked niekto chce dat prednasku o tom, ako funguju a ktore su najlepsie? preco v jednom riadku niekoho vyzves, aby o niecom hovoril a v dalsom mu to zakazes? protirecis si! isto je to pre tie drogy!
hidergine to je na liecenie alzheimerra alebo take daco...proti demencii , piracetam vytvara vazodilataciu ciev , zlepsuje okyslicenie mozgu... aniracetam to je tiez cyklicka zlucenina podobna ako piracetam asi aj s podobnymi vlastnostami... neviem podla je to zbytocne uzivat...
@ssnehulienka v podstate lieky na zlepsenie myslenia, vacsinou an principe zlepsenia prekyslicovania mozgu s minimálnymi az ziadnymi vedlajsimi ucinkami....
Rôzne -cetamy imho nezaberajú (do takej miery, aby sa oplatili). Modafinil má údajne najciteľnejšie účinky, akurát dostupnosť je minimálna a cena cez 30 €.
"No, prve co ma prekvapilo, ze piracetam nieje na slovensku problem zohnat. Vyskytuje sa tu v 2 variantach o ktorych viem(ak viete o niecom inom poslite mi mail) a to kalicor ktory obsahuje 30tb. po 400mg a piracetam 800mg tiez 30 tabliet. Prvy spomenuty cca 45ks a druhy asi 90sk. Odporucam ten druhy pretoze vam vydrzi 2x tak dlho ako kalikor a nebude vas to zvadzat k znizovaniu davky len kvoli tomu aby ste nemuseli ist do lekarne pre nove balenie...pre ilustraciu, ja si ordinujem 3x2tb. 800mg za den. A co ucinky? Po piracetamovej sypacke sa citim velmi vzbudeny co je na moj zauzivany standard velmi pozitivny vysledok. Doslova by som to charakterizoval ako "pracovne nadsenie". To co by som odlozil za normalnych okolnosti "nazajtra" robim dnes. K tomuto sa pridruzuje ovela vyrovnanejsia nalada a dusevna pohoda. Takisto menej zabudam. Vsimol som si ze som nuteny dychat s ODOST vyssou frekvenciou ako doposial co sa prejavuje aj zvysenim vnimavosti vdaka lepsiemu okysliceniu. Chronicky lenivci to mozno poznaju ked sa jednemu nchce ani dychat Najradsej mam ked citim ako mi zacina pulzovat krv v spankoch. Vtedy nemozem robit nic ine len rozmyslat a nieco robit.... Jediny problemik je ze obcas mam vdaka tejto "nabudenosti" problem zaspat."
Ahoj, po studiu Biofyziky, jsem se s kolegou rozhodl na český trh přinést přípravky pod názvem IQ drug. Při studiu jsem viděl, jak lidé dokáží být dezinformovaní o produktech, které nakupují a proto chceme nejen dodávat nové účinné nootropika, ale také seznamovat společnost o jejich účincích a kombinacích pomocí blogu.
Pokud se o "nootropika; smart drugs; kognitivní zesilovače" zajímáte, přikládám několik odkazů.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
- Piracetam
- Aniracetam
- BMY-21502/BMs-181168
- Minaprine
- Oxiracetam
- Pramiracetam
tieto, ja len pre tých ktorý si myslia že su to drogy ako tie skutocne prave drogy...
dakujem
vraj ani citrus nie je zlá......
@17 -,- keby sa aspoň trafil do liekovej skupiny
@tryptaminedream mmm risknem to
to neznie ako piko
Pokud se o "nootropika; smart drugs; kognitivní zesilovače" zajímáte, přikládám několik odkazů.
www.posilenimozku.cz
www.iqdrug.cz
www.facebook.com/iqdrug
www.instagram.com/iqdrug
Pěkný zbytek dne a popřípadě i čtení přeje
Denis