Mobil do 800e - plánujem ho mať tak ďaľších možno aj 10 rokov ( alebo trošku menej )
Rozmýšľala som nad Iphone 6s , Samsung Galaxy S6, Huawei P8 , Samsung Galaxy Note 4
momentálne mám iphone 4s ,ale predtým som mala Samsung Galaxy s2
Dakujem
priateľ ma samsung galaxy s6 edge a má krásny displej, úžasné farby a fičí bez jediného seknutia ja mám huawei, síce p7, a hneď by som sním menilaxD takže za mna, jednoznačne Samsung galaxy s6 edge a to som samsungy neznášala xD
Ber Apple iPhone 6S už len z princípu že v budúcnosti ho lepšie budeš vedieť predať ako iné telefóny konkurenčnej platformi. Opravte ma ak sa mýlim. Inak aj ja mám teraz iPhone 4S
Ak neriešiš peniaze tak iPhone 6S, ak chceš na tom aj kresliť a mať väčší displej tak galaxy note4 (je tam stylus s tenkým hrotom), ak chceš telefón na úrovni s androidom tak galaxy s6, a huawei by som osobne kúpil len ak chcem ušetriť.
Chces take velke cuda? Mna osobne by iPhone obmedzovala pre Teba to moze byt vhodna volba. Kazdopadne, nemam rad velke telefony preto som za nieco ako sony xperia compact. S6 Edge tiez nie je uplne velky..
@77hanes77 128GB mi príde celkom veľa mne by stačil aj 64 GB
inak mám ešte otázku : Na Alze stojí Iphone 6Plus 128GB - 807,71e
Iphone s 64GB - 814e
nemám si rovno kúpiť 6Plus ?
Odporúčam Samsung Galaxy S6, som s ním veľmi spokojná. Mám ho pár mesiacov a zatiaľ ide ako hodinky. Skús si pozrieť cez » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/... ja som tam mala aj nejakú zľavu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja mám galaxy s6ku a som spokojný.
radsej kazde 2-3 roky mobil za 200-300€
+1
Proste si radsej kup lacnejsi telefon a vymen ho po 3 rokoch Ak si bezny konzument, viac ako 200-250 ti netreba dat
inak mám ešte otázku : Na Alze stojí Iphone 6Plus 128GB - 807,71e
Iphone s 64GB - 814e
nemám si rovno kúpiť 6Plus ?
6 plus je zväčšena 6tka ..