Takže stručne: Pred 2 dňami, som sťahoval hudbu... včera sa mi nedala prehrať (pustiť) Dnes sa mi už nedali otvoriť ani fotky a bol namiesto nich obrázok zámky... dnes som sa pýtal na to bratranca a on povedal že buď
To prvé je riadna somarina...batéria nemá nič spoločné s fotkami a hudbou..podľa mna to tiez može byť vírus...a pokiaľ sa to začalo od kedy si sťahoval hudbu tak je to dost pravdepodobné podla mna...
@majcisto@vamperzz@mickeymouse010 virus je dost malo pravdepodobny...musel by ten virus nejako spustit (ako aplikaciu) a tym ze si stiahne pesnicku pochybujem ze taketo nieco sposobi...
@filipesss mohol by si napisat co mas za telefon...v kazdom pripade sa mohla stat chyba na pamatovej karte...uz sa mi to viac krat stalo...
@filipesss mas tam pamatovu kartu? skus ju vytiahnut a dat do pc ci tam vsetko pojde tak ako ma...mozno sa stala chyba pri zapise a preto ti nedokaze nacitat fotky a pustit hudbu..
@filipesss zas nebuc dosrany...ak by to bol ozaj mobilny virus tak tvojmu pc neublizi...tak ako aplikacie pre android nepustis na pc a opacne tak to iste plati aj pre virus pretoze virus je tiez svojim sposobom len aplikacia...
a ak mas antivirak tak sa nemusis uz vobec nicoho bat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
2. to je viac pravdepodobnejšie
A ten vírus je dosť pravdepodobný
@filipesss mohol by si napisat co mas za telefon...v kazdom pripade sa mohla stat chyba na pamatovej karte...uz sa mi to viac krat stalo...
a ak mas antivirak tak sa nemusis uz vobec nicoho bat...
a vyber si nejaky antivir, ak mas android » www.androidauthority.com/10-best-antivir...
a instalni si aj nieco do PC, aspon windows defender
s tou bateriou ma bratranec pobavil