mna zarazilo ked zahrali Paula van Dyka.......konecne aspon niečo dobre ...na nervy mi ide hlavne cista komerčina Duffy-Mercy...kokos poznam to uz naspamat-nedobrovolne
keď dali len SLTS to je oničom... keby davali aj In Bloom, CAYA, Sliver, Heart-Shaped Box, Rape Me, a aj pesnicky ktore nie su chronicky zname - Drain You, On A Plain, Dive, Scentless Apprentice,...
smells som aj ja pocul na funku dost krat, teda asi 3 krat ale na Radiu FM chodi program ani neviem ako sa to vola a tam su hitovice z 90 rokov cize nirvana je vzdy, bud smells, alebo rape me
ja som od Nirvany pocul v radiu smells like teen spirit asi raz v zivote ked hrali pre pamatnikov.. 90.roky.. no to bola parada..inac v radiach hraju len hovadiny preto radio nepocuvam uz vobec.. akurat tak Jemne Melodie..
No ja som na funku uz pocul nirvanu ,ale iba smells like teen spirit a co ma zarazilo este viac hrali tam aj guns n'roses-don't cry,green day-basket case,green day-when i come around(Aj to si zeleala nejaka zo sri lanky) a vsimol som si ze velmi casto tam hraju Red hot chilli peppers..
25. myslis take, ze E....s ??.. jj.. tiez brutal komercne, ale FUN-ko sa strasne pokazilo, kedysi som ho stale pocuvala a stalo to zato.. teraz tam nieco zacujem, len ked nahodou ostane naladene a aj tak hned preladim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale mohli by častejšie, samozrejme!
Geniálna kapela...
No nie teraz važne, žeby sa funko menilo k lepsiemu? Pochybujem, to bol asi len nahodny zavan
7.
funko? a k lepsiemu? az taky optimista nie som
8. no hej, to je podla mna ich najkomercnejsi song.. ale aj tak ma to prekvapilo.. a bola to naaaahoda
btw podla mna naj. song od Nirvany
a počúvať rádio je strata času