a ešte otázka, je to tak že ľaváci majú vpredu ľavú a praváci pravú nohu? lebo mňa sa montážny ujec asi desaťkrát spýtal či NAOZAJ chcem mať vpredu ľavú nohu
no kabelku na tej strane podla toho kde je zips.---aby bol vpredu---mam fobiu z tych ludi tmavsej pleti,ktori mi ju uz par krat nebadane isli otvorit....
a ak si myslela to boardovanie..tak asi pravu by som pouzila
hm, to je zapeklitá otázka, ale pokúsim sa zodpovedať správne, bez použitia žolíkov.
Teda, keď kolobežkujem, tak vždy pravá noha je pohonom, ľavá je v penzii
Kabelku nenosím...je to zlé?
Tašku nosím podľa toho, ako si práve odgrgnem, čiže ak si odgrgnem zľava, tak si dám tašku do pravej ruky, ak si grgnem sprava, tak si prehodím tašku do ľavej, a keď zostredu grgnem...to mám potom hótovu dilemu
Keď kakám, tak si vystriem ľavú nohu...
Zakladateľka diskusie, dobre som zodpovedala na otázky? a na čo vlastne ste ich dávali?
...kebyže boardujem, ta radšej pravú vpredu...ľavú by som nedala, aj keby som bola ľavák, a to čo montuješ???
Na ľavom pleci, s pravou nohou dopredu. Ruka je u mňa ,,prednejšia'' ľavá, ale nohy hm to nvm...napri pri futbale ľavou lepšie, ked sa šmýkam na ľade smiley: tak pravá je vpredu a tá silnejšia...
takže, aby som ti umožnila kvalitný spánok, tak ti napíšem, že kabelku nosím na pravom pleci, napíšem, že som praváčka a že keby som boardovala, idem dopredu ľavou nohou.
a ešte ti hodím kompliment ako uspávanku, že som sa zamilovala do tvojej definície snowboardovania
to sa robi tak , ze ujo co ti nastavuje viazanie, ti povie aby si sa postavil rovno s nohami spolu, a on ta soti zo zadu. a ktorou nohou vykrocis, tak tu mas mat vpredu. u mna kabelka-vylucne v pravo, a board-tiez prava v predu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Čo je bordovanie?
Na čo ti tie odpovede budú?
čo je bordovanie neviem
a ked budem vedet co je bordovanie napisem
A pri boardovani sa predsa nohy striedaju nie? Teda na snowboarde som uz dobre dlho nestal, ale tak nejako to je nie?
neboardujem (ale šiel by som pravou dopredu)
odpovede slúžia na u(po)kojenie mojej zvedavosti a k lepšiemu spánku
a ak si myslela to boardovanie..tak asi pravu by som pouzila
Kabelku nenosím, ale tašku nosím priečne - na ľavom boku, ale zavesená je na pravom ramene.
Nesnowboardujem, ale vo všetkom ostatnom vždy pravou vpred.
ale stále je jedna noha "tá pravejšia" predná
mimochodom viazanie mam na doske upevnene aj lave aj prave v rovnakom uhle od seba, cize je mi jedno akou stranou idem dole
hm, to je zapeklitá otázka, ale pokúsim sa zodpovedať správne, bez použitia žolíkov.
Teda, keď kolobežkujem, tak vždy pravá noha je pohonom, ľavá je v penzii
Kabelku nenosím...je to zlé?
Tašku nosím podľa toho, ako si práve odgrgnem, čiže ak si odgrgnem zľava, tak si dám tašku do pravej ruky, ak si grgnem sprava, tak si prehodím tašku do ľavej, a keď zostredu grgnem...to mám potom hótovu dilemu
Keď kakám, tak si vystriem ľavú nohu...
Zakladateľka diskusie, dobre som zodpovedala na otázky? a na čo vlastne ste ich dávali?
...kebyže boardujem, ta radšej pravú vpredu...ľavú by som nedala, aj keby som bola ľavák, a to čo montuješ???
takže, aby som ti umožnila kvalitný spánok, tak ti napíšem, že kabelku nosím na pravom pleci, napíšem, že som praváčka a že keby som boardovala, idem dopredu ľavou nohou.
a ešte ti hodím kompliment ako uspávanku, že som sa zamilovala do tvojej definície snowboardovania
A nebordujem...ale lyzujem...
A ´´nebordujem´´.
heh v zivote som nestal ani na lyziach a nie este na snowboarde
a nebordujem..ale kebyze, tak asi prva noha by bola vpredu..