niektorý ludia nejedávajú cesnak ani cibulu ked chcu ist nekde von=Dpodla mna to ale neni nic hrozne a ked si da clovek zuvacku je to vyriesene..hovorí sa ešte ze sa vtedy nemoze bozkavat=Dmyslite ze je to pravda?=Dhhh
@Foxhound..aj mne=Dprave som jedla cesnakovu pomazanku=Da teta mi hovorila ze z cibule rastu čúča=Dlol .............@Sheily.. aj mne to vadi ale tak ja si umyjem zuby hodim žvejku a pohode ale uz som vela krat pocula ze sa nekto stazoval ze jedol cibulu..noo a tak=D
@Sheily...ja neznesem ani zaden povlak na zuboch to je humáč=Dale zas s tymto nemam ja naky problem žvejka s dobrou prichutou a je to=D no do kupelky chodim ja furt ked som doma zubky cistit=D
bozkavat sa mozes aj ked si zuby neumyjes...zalezi, ci to tomu druhemu vadi, alebo nie...zuvacka pomoze velmi malo, ani umytie zubov + zuvacka nie je spolahlive, smrad ide zo zaludka, nie z ust...mne to nevadi, niekedy si dam cibulu/cesnak aj ked idem medzi ludi, zalezi medzi akych idem a ako blizko predpokladam, ze pri nich budem
@Pubertslatinocelny ...nekedy nepredpokladas a ten druhy sa nebezpesne blizi=Dco potom há?=Dze nemozem sory=Da taka baba co ju chces a ty ze ne nedam ti pusu=DDa ona take plááče a ty čo há?=Dlol
len minimálne jem jedlá s cibuľou a cesnakom. grgám z toho celý deň a je mi zle. môžem si umyť zuby 10krát, daťsi balíček žuvačiek, kávu, hocičo a nič nepomôže. ale sem-tam mám nenormálnu chuť na hrianky s cesnakom.
@18 nebozkavam sa len tak necakane s hocijakymi dievcatami, na bozkavanie treba lasku a ak je tam laska, tak cesnakovy pach z ust nevadi, resp. ak vadi, tak sa nebudes bozkavat, ale nie je to problem, lebo chvilu sa nebozkavat nemoze laske uskodit.
jasne, ze sa moze stat, ze si dam cesnak a myslim, ze budem vonku len a napokon som nuteny vo vytahu sa rozpravat s niekym, s kym nemam taky blizky vztah a myslim na to, ze mozno citi, ze som jedol cesnak...ale nemam z toho dake stresy a ak je pravdepodobnost, ze jedenie cesnaku "olutujem", mensia, ako pozitok z jeho jedenia, tak neriesim a zjem ho..
minule ma v robote srali ľudia. tak som si nechala priniesť kebab s cesnakovým dresingom a cibuľou a ešte som si na to zapálila a nedala som si žuvačku, ani zuby som si neumyla (a to si sem so sebou nosím kefku).
To je taká otázka ako trebárs: smrdí vám riť keď sa vyseriete?Samozrejme že smrdí a tak je to aj s papuľou.Tepelne spracovaný cesnak či cibuľa nesmrdia takže treba jesť také.
@ Matus33 ...je to mozné ja na jazyku nemam pachove bunky=D@ Ubosko .....tento zas najmudrejsi=Dzabíl...@ Spekacik..no a čo tak ma to zajimalo a čo teraz=Dnačo su tu tieto fora a diskusie=Dzo srandy ne a tak šak sa nezapajaj a nevšímaj si to ked ti to vadí!=DD@ Sheily ...aj ja som mala strojček a pred tým som mala taku sexy medzierku medzi zubkami uzneni..=/nehehéé=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
jasne, ze sa moze stat, ze si dam cesnak a myslim, ze budem vonku len a napokon som nuteny vo vytahu sa rozpravat s niekym, s kym nemam taky blizky vztah a myslim na to, ze mozno citi, ze som jedol cesnak...ale nemam z toho dake stresy a ak je pravdepodobnost, ze jedenie cesnaku "olutujem", mensia, ako pozitok z jeho jedenia, tak neriesim a zjem ho..
a pomsta bola smradľavá
@23 Ale potom som sa to snažil prekryť, netreba pripomínať, že neúspešne.
Tak čo proti nej mám?
Všetko!