Hej. A je to super(!), ale horsie je, ked este celkom nespim a nieco sa mi zda, len neviem presne rozoznat, ci to je este skutocnost, alebo uz zacinam snivat .
u mna je to skor naopak...ked pred niekym utekam, nemozem ist rychlejsie...len sa vznasam, ale nie velmi vysoko a ,,utekam,,pomylym tempom, ako v spomalenom filme...ked chcem niekam daleko ujst, zrazu je cele okolie akysi uzavrety stvorec, kde ked dojdem na jeden z jeho koncov, mam len jedinu moznu cestu-cestu spat...neprijemne...
Pár krát sa mi to stalo... pár krát len tak spontánne a potom, ked som sa silomocou snažila to dosiahnuť, podľa návodu jedného internetového fóra o bdelých snoch. (teraz si nespomeniem, hladaj! ) Bolo to super hoc, vedela som, že je to sen, ale nedokazala som ho uplne ovladnuť. Teraz ma to až tak nefascinuje
@plutvonozceakrivozubky tak si mala lucídny sen, je viac techník ako ho dosiahnuť. základ je pamätať si vôbec sny ja sa snažím používať metódu sugerácie
Stalo sa mi to párkrát, ale pamätám si na jeden, že som bola v nejakom tuneli, a naháňal ma voláky maniak s pištolou. Vtom som si uvedomila, že je to len sen, tak som prestala utekať a stála som na mieste. Keď už bol pri mne, zobudila som sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
tu mas nejaky clanok o tom
» blog.tociman.net/psychologia/luc...
(len doteraz o niektorých veciach neviem či to bol sen alebo skutočnosť )