čaute, nemáte náhodou niekto spracovanú Stredoškolskú odbornú činnosť na tému náboženstvá? Ak áno, dajte mi prosím vedieť Mal by som pár otázok ako to má vyzerať atď .
@igorv vieš, nie každý má veľa času sa tu babrať s nejakými pojebanými SOČkami, ktoré aj tak nič neznamenajú, keď máme každý deň aspoň 1 veľkú písomka
je to len nutné zlo, aby človek neprepadol zo slovenčiny
@zelinka nutné zlo, ktoré ťa môže dostať bez prijímačiek na výšku, ak si zvolíš vhodný odbor, vhodnú výšku, a dostaneš sa dostatočne ďaleko.
a okrem toho super možnosť ako sa kreatívnym spôsobom rozvíjať v tom, čo ťa baví
@zelinka napr. ja keď sa dostanem na celoslovenské tak nemusím robiť prijímačky. samozrejme, treba príslušný odbor soč. a nie je to "náhrada"
pozri si či na škole kam chceš ísť to berú, a ak hej tak aké odbory, a skús z toho aspoň niečo vyťažiť keď to robíš nasilu
@candy36 no u nás na gympli to máme povinne vrámci slovenčiny, ale niektorí to robia aj súťažne a vtedy sa to tuším dá aj bez prímačiek. Ale tak mne sa s tým toľko piplať nechce
@markus96 tak je to všade. ale keď sa cez to chceš dostať na školu tak si musíš pozrieť aké konkrétne odbory na tej konkrétnej škole berú a musíš sa dostať MINIMÁLNE na krajské kolo, niekde aj na celoslovenské.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to len nutné zlo, aby človek neprepadol zo slovenčiny
a okrem toho super možnosť ako sa kreatívnym spôsobom rozvíjať v tom, čo ťa baví
pozri si či na škole kam chceš ísť to berú, a ak hej tak aké odbory, a skús z toho aspoň niečo vyťažiť keď to robíš nasilu