Ahojte, som teraz tretiačka a chodím na hotelovú akadémiu. Tento rok ma čaká SOČ-ka a ja absolútne neviem o čom by som mala písať. Poraďte mi nejaké témy prosím
Sociálne problémy mentálne postihnutej mládeže... až do celoštátneho som sa tým dostala ... tak ale mala som aj výskumnú aj aplikačnú časť.
Nechápem... niektorí tam prišli len s niečim čo by sa dalo nazvať "celkom slušný referát".
Na to, aby to bolo dobré, ťa to musí baviť. A taktiež si myslím, že je lepšie ak sa sočka robí na dobrovolnej báze,.. viem, že niektoré školy to majú povinné.
ja som písala SOČku minulý šk. rok (tiež hotelka) a mala som tému Postavenie cícera vo vegetariánskej strave.. bola som aj na štátnom kole, a v mojom odbore (hoteliérstvo, cestovný ruch, gastronómia) bolo fakt úplne hocičo.. skús sa odpichnúť od toho čo ťa baví.. ak varenie gastronómia tak si niečo naštuduj o tom, napr. minulý rok vyhrala baba čo mala tému Molekulárna gastronómia a sama nám to predviedla čo sa naučila jak to funguje a tak.. keď hotelierstvo skús sa nakontaktovať na nejaké hotely a dohodnúť nejakú spoluprácu s nimi v rámci marketingu alebo propagácie.. v prípade cestovného ruchu bol najčastejšie vybratý nejaký konkrétny región a jeho spropagovanie prípadne nejaké aktivity pre občanov..
neviem no, hlavne si daj pozor aby z tej práci vzišli nejaké praktické veci, lebo bolo dosť ľudí čo mali tému napr. New York a proste celá SOČ o tom čo tam je, ako tam je, história, ale SOČ má byť hlavne o tej praktickej časti a o tom, ako obohatíš tú tému vlastnou prácou a nápadmi a tak.. nie len samá teória..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Poslala mi ju jedna birdzáčka a bola o preprave nejakej Triedny mal z toho veľkú zábavu
Nechápem... niektorí tam prišli len s niečim čo by sa dalo nazvať "celkom slušný referát".
Na to, aby to bolo dobré, ťa to musí baviť. A taktiež si myslím, že je lepšie ak sa sočka robí na dobrovolnej báze,.. viem, že niektoré školy to majú povinné.
neviem no, hlavne si daj pozor aby z tej práci vzišli nejaké praktické veci, lebo bolo dosť ľudí čo mali tému napr. New York a proste celá SOČ o tom čo tam je, ako tam je, história, ale SOČ má byť hlavne o tej praktickej časti a o tom, ako obohatíš tú tému vlastnou prácou a nápadmi a tak.. nie len samá teória..