chcel by som sa spýtať..........tí čo už robili soč neviete aký je pomer (ak nejaký je) použitých zdrojov myslím že koľko zdrojov môže byť z netu a koľko odbornej literatúry lebo sa tento rok chystám robiť o demokracií a tak chcem vedieť či sú v tomto sme
@fluptak Ja som robil SOČ-ku, ale som mal finančnú analýzu vybraných činností podniku. A my sme museli mať všetky teoretické poznatky z kníh a nič z netu a zvyšok gro práce musela byť firmou doložená práca. Teda asi som ti moc nepomohol
Ja som robila SOČ-ku (Príspevok štátu na rodiny s deťmi) a všetko som čerpala len zo zákonov alebo s internetu..chceš radu?? Urob to čo najviac praktickým a snaž sa tým zaujať aj okolie..Super by bolo, keby urobíš nejakú verejnú besedu, to porota vždy ocení viac ako len nejaké fakty z rôznych zdrojov..
ja som písala pred 3 rokmi (Vplyv krvných skupín na život človeka) a som mala asi 3 knihy a kopec netu- aj sem z birdzu z nejakého blogu som tuším čerpala a bola som aj pokecať s jednou doktorkou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov