Neviem, neviem, ja som robil na SŠ každý rok SOČ a každý rok robím aj na VŠ ŠVOČ, ale vždy bolo mojou prvou úlohou stanoviť prínos mojej práce. Nepomôžem si, ale čo okrem histogramov početnosti, prípadne koláčových diagramov odpovedí respondentov prinesie tvoja práca?
@austin1991 *ťažký povzdych* Som si vedomá, že táto práca nemá žiadne reálne využitie (až na potenciálne filozofovanie o tom, ako je väčšina z nás v depresii z predstáv o hľadaní svojho poslania). Takisto som počítala s tým, že to budem ľutovať, avšak neviem sa prinútiť do písania prác tak, aby som si to rozvrhla a skončila skôr než príde deadline... Asi nie som až taký zodpovedný človek, ako o mne tvrdia, hm? Môžeš dať nejaké tipy ako to robíš ty, chýba mi motivácia do písania jednoducho... @issie asi trocha neskoro, ale želám veľa šťastia! :>
@justme79 - ja mám uzávierku cca 20. Marec a mám len teóriu a dotazník k predvýskumu. Budúci týždeň rozdám predvýskum, kým ho vyhodnotím, musím rozdať výskum a potom sa spoliehať na nedostatok času, aby som to stihol v SPSS-ku to celé vyhodnotiť. Hlavne ide o to, že od mojej práce sa očakáva, že bude všetko správne interpretované a metodicky správne .... inak by ma veľmi rýchlo zotrela komisia zo scény ... K motivácii, ako peniaze ma vždy potešia za umiestnenie, ale najväčšiu radosť mám, keď vidím tú prácu pokope, keď dostanem diplom a prípadne ak je to publikované...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@issie asi trocha neskoro, ale želám veľa šťastia! :>