počujte nebol by tu niekto taký ochotný a neposlal by mi nejaku sočku?
nechcem okopčiť ale chcem sa nejak inšpirovať...teda konkretne by som potrebovala nejaky podnikateľský zámer, keďže ma profka donutila to spraviť a ja nemam ani šajn čo tam mam
Haha tiez sa vrhame na SOC-ky cely rocnik Imho uplne bude stacit, ked zacnes pisat nejaku myslienku, to asi na 10-12 stran mozes zadelit uplne kraviny, potom tam das vsetky tie byrokraticke hovadiny a najdolezitejsi krok, budes sa tvarit velmi sebavedomo a presvedcene o kvalitach svojej Socky
no ved to je ten problém 10-12 strán to je brutal vela teda mi to mame mať na dvacať ale nevadi ako mna napadnu tak dve tri vety ku každej tej veci ktora by tam mala byť napr taka konkurencia zákazníci a taketo somariny...ale potom sa už neviem pohnúť a pišem asi dosť odveci a uplne inym smerom..si myslim... baba ktora to robi somnou sa na to dosť vybodla teda nerobi nič...tak to všetko robim sama a to sa neda... mam doma jednu sočku ale ta je o niečom uplne inom teda je to p. z. ale je to neuveritelne odveci a ani sa nepribližuje k tomu čo robim ja ... mimochodom robim firmu ktora robi administratívne a účtovné práce ...
Kriste pane Chodis na ekonomicku, ze? Zdravy clovek by si taku temu asi nevybral..
Ako my sme na skole mavali doteraz povinne celorocne projekty a osobne som to obsraval tak, ze som pisal v obrovskych, kosatych suvetiach, v ktorych sa clovek bez sustredenia stracal Zalezi na tom, chces preliezt, alebo mat to kvalitne?
chcem to spraviť podla možností najlepšie ako to pôjde prinajlepšom to vyhrať a nerobiť maturitu z učta (to je akože výhra) a hej chodim na obchodnu akademiu a mne sa ta tema celkom páči je to take niečo čo by som potom mohla aj niekdy zúročiť ked tu školu skončím a náhodou sa mi to zapači
Ehm tak v tom pripade asi pokracuj v tom co robis, ja ti pomoct neviem nejak Fuj ked si predstavim tie dizertacne prace co treba na vysku... :x To bude srandy
Ahoj! Tak keď chceš vedieť o SOČ-ke viac, resp. všetko, tak zadaj na nete SOČ alebo Stredoškolská odborná činnosť. Držím ti palce, máš čo robiť, makačka poriadna, ale potom máš z toho dobrý pocit, maj sa. Papa.
Aka makacka ja vam neviem ale ja som na SOCKu chodil od prveho rocnika ale nikdy som s nou problem nemal no ale fakt je ze ani ja bynevedel na vasom mieste co urobit ohladom ekonomiky teda aku pracu v tomto pripade to ma asi elektrikar lahsie
Realistka... ja viem čo ma soč obsahovať ako ma vyzerať a taketo veci ale je to trošku ťažšie teda jej výzor zvládnem lavou zadnou to nie je problem ale je problem v teme... spraviť podnik a ako tak ho riadiť vytíčiť si ciele predmet zhrnúť majetok, finančnú stranku a podobne zaležitostia malina nie je... možno som si nezvolila najšťastnejšiu tému ale myslim že je lepšia ako nejaka teoria ktoru aj tak okopčim celu z netu a ani nebudem vedieť o čo tam vlastne ide...
Neviem co si robis stoho velkú hlavu. Bože na sočku som robil tiež podnikatelský plán a mal som ho na 27 strán a to som ho musel este zmensovat... A prílohy ani nepocítam.
Podla mna takéto projekty je najlahsie co sme na skole robily.
Inác v skolskom kole som skoncil na prezentácií ako prvý a za pár týzdnov je regionálne
Poradím to co mi najviac pomohlo:
- návratnosť investície maj co najkratsiu
- ekonomický prínos pre region co najvyssiu
- ...
Este som tam mal jednu super vec co presvedcila o uspechu mojej práce vsetkých ale to ti nepoviem.
Potreboval by som pomoct ohladom vlastneho projektu tykajuce maturity co by som mal zrobit to sa tyka len s Informatiky pls pls poradte nemam uz tolko casu ozvyte sa na icq 577128692 pls to je surne dlho som rozmyslal ale nic my nenapadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ako my sme na skole mavali doteraz povinne celorocne projekty a osobne som to obsraval tak, ze som pisal v obrovskych, kosatych suvetiach, v ktorych sa clovek bez sustredenia stracal Zalezi na tom, chces preliezt, alebo mat to kvalitne?
Podla mna takéto projekty je najlahsie co sme na skole robily.
Inác v skolskom kole som skoncil na prezentácií ako prvý a za pár týzdnov je regionálne
Poradím to co mi najviac pomohlo:
- návratnosť investície maj co najkratsiu
- ekonomický prínos pre region co najvyssiu
- ...
Este som tam mal jednu super vec co presvedcila o uspechu mojej práce vsetkých ale to ti nepoviem.