Nájde sa nejaká ochotná duša, ktorá by mala záujem mi pomôcť trošku so sočkou zo slovenčiny? Mám tému: Vplyv východoslovenského nárečia na jazykový prejav študenta... Môj problém je, že potrebujem k tomu vlastný výskum, teda nejaký dotazník
no tak plánujem zistiť ako to nárečie ovplyvňuje jazykový prejav študenta ale fakt neviem, ako mám na to položiť otázky a ako sa dopracovať k tomu výsledku myslela som si, že to bude ľahká téma, ale teraz keď to začínam písať, akosi uvažujem že som si nevybrala najlepšie
Však otázky niečo v štýle či používajú to nárečie doma/v škole/s priateľmi. Či ho používajú často. Či sú to len frázy, alebo či tak hovoria normálne, ak tak teda hovoria.. A ja neviem, mne by sa o tom nechcela robiť žiadna práca.
to co je za odveci tema? tak ja neviem podavaj tam nejake otazky mozno typu, ze upozornuju ta ludia casto na prizvuk/ nespisovne slova? nieco uz musis vymysliet ked si si to vybrala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
....teda aspoň za mojich mladých čias to tak fungovalo.