my vraj budeme písať v treťom a možno už teraz v druhom polroku, ale nehovoril nikto nič, ale viem o tom na cirkevnom zvyknú pisať, kamaratke som pomahala s jej sočkou o JAR
ale chcela by som skúsiť napísať to, len asi skôr nie súťažne
u nas je to v tretom rocniku povinne v ramci slovenskeho jazyka, ale tam ide o formu, a nie o obsah.. nemusia tam byt tie veci ako v nrmalnej socke ( obrazky, cely obsah, popripadne nejaka prax alebo vyskum byva v normalnej SOC)
..a nepovinne je to normalne ako sutaz, skolske kolo, okresne a pod.
ja som bola s Mikroflorou mliecnych vyrobkov pred troma rokmi, len na krajskom ale neumiestnila som sa. ale teraz neviem ci to bol okres alebo kraj lebo mam pocit ze okresne nebolo, rovno kraj. ale nie som ista.
My to máme povinné, aj keď neviem prečo, keď to je dobrovoľné. Máme na to čas do 14.12., takže aby som sa do toho pomaly pustil A téma o ktorej idem písať je životné prostredie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
my vraj budeme písať v treťom a možno už teraz v druhom polroku, ale nehovoril nikto nič, ale viem o tom na cirkevnom zvyknú pisať, kamaratke som pomahala s jej sočkou o JAR
ale chcela by som skúsiť napísať to, len asi skôr nie súťažne
..a nepovinne je to normalne ako sutaz, skolske kolo, okresne a pod.
ja som bola s Mikroflorou mliecnych vyrobkov pred troma rokmi, len na krajskom ale neumiestnila som sa. ale teraz neviem ci to bol okres alebo kraj lebo mam pocit ze okresne nebolo, rovno kraj. ale nie som ista.
sakra