ja som proti, ale aj nepoučiteľná....to je ako s cigaretami, ľudia tvrdia, že sú škodlivé a predsa fajčia...tak je to aj zo solarkom, uvedomíš si, že ti škodí, ale...
Ak to človek nepreháňa so solárkom a ide tam len občas, zlepší sa mu pigmentácia ale aj dokonca sa zlepší plet, ak ju má človek vyrázkovú....Neskôr lepšie chytí farbu na slniečku takze nieje az tak škodlivé ...zálezí od toho, kolko krát tam idete!
tiež si myslím že záleži od používania... netreba to preháňať s tým, je to potom nezdravé a nevyzerá to ani dobre... ale ak je dobré solárium ( možno to výde o pár eur drahšie) nieje to také zlé a navyše ak sa použijú špecialne kremy vyhradené na solárkovanie ( ktoré su drahšie než samotné solárium), taká flaštička stojí okolo 20 eur, je to v pohode...mne osobne sa pácia snedé tipy ludi, aj ja sa chystám do solária už niekolko tyzdnov len stále si neviem nejako našporiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a btw v mnohych pripadoch su nieco ako solaria zdraviu prospesne..