Mam priatela aa strasne mi vadia vsetky jeho kamosky. Som strasne ziarliva. Ked napr. ide niekde na diskoteku bezomna a ja si potom na nete pozeram fotky a aj ked na nich nie je nic takee len tancuje s nejakymi babami taak mne to dokaze pokazit cely den.
@0 no ja by som robil asi presne to isté čo ty keby moja frajerka išla na diskotéku a s cudzími chalanmi sa tam bavila... Dôvera je jedna vec... ale druhá vec je prečo vlastne na diskotéky chodí stále keď vidí čo to s tebou robí? Keby aspoň nejaký kompromis ste spravili...Väčšina ľudí tam ide len preto aby si užili a nabalili si niekoho..
Ja osobne čo mám skúsenosti s takýmito ľuďmi tak nikdy neostali čistý (myslím tým čo sa týka nevery)
No na kamošky žiarliť je jedna vec ale to že z nimi chodí na diskotéky je druhá. Ale na druhej strane nevieme ake to je vážne ak ide niekedy bez teba keď ty nemôžeš alebo nejaká udalosť na ktorú sa ešte nehodí aby si z ním šla tak nieje na čo žiarliť ale ak tam permanentne chodí bez teba tak to je divný on nie ty. Teda nedokážem si predstaviť žeby som chodil na diskotéky z inými dievčatami alebo aj chalanmi bez svojho dievčaťa. V takom prípade je žiarlivosť na mieste.
nie si divná...dôvera sa tazko získava..pokial je hodný toho začni mu verit..do toho prečo nechodís na disko s ním sa starat nebudem je to tvoja vec...ja sama so velmi ziarliva a tiez ma hento štve...asi musím dospiet do stavu, že mam dotyčnej osobe verit
nie si divna mne tiez vadi ked ostanem niekde "odhodena v kute" a moj priatel sa zatial dobre bavi so svojim kamaratkamu...aj ked to niektori popieraju vadi to kazdemu...aspon trochu urcite
nie si divna....chapem to a vzdy je tam v hlbke mysle otazka co ak??
podla mna by ste malli spravit kompromis lebo ak chodi na diskoteky bez teba a bavi sa tak u vas vo vztahu nieco chyba. skus ist aj ty s nim niekedy alebo chodte len vy dvaja spolu niekde...
kamoska robila presne toto iste a stal sa z toho zacarovany kruh lebo ona sa bavila a chodila na disky bez neho, on je sportovec a nemohol chodit a potom cely vikend stale boli ,,pohadany" on zbytocne ziarlil a robil sceny...
asi je nas viac takych divnych, inak podla mna je to tak ze existuju ludia ktori proste vyzaduju viac pozornosti ako ini ludia a mozno aj preto ze v minulosti sa im tej pozornosti vela nedostalo, mozno ani nie ze vo vztahu ale celkovo...v zivote, v rodine...alebo tak no. Podla mna na tom neni nic zle, len si to treba vyrozpravat, ked ta tvoj partner nechape tak to je blbe, este horsie ak sa kvoli tomu hadate. Viacej ti poradit neviem no, ale najlepsie ho poznas ty...
@Weronqa a to sa musi povinne nudit ak tam nie je s nou?? lebo ked sa bavi uz vo vztahu nieco chyba? chlap proste chce robit veci aj bez priatelky nie 100% casu s nou a to nemusi vobec znamenat ze ju uz nema rad
no jasne, ze nesi divna.. podla mna to vadi urcite kazdemu, ale nie kazdy na to reaguje rovnako
neviem ako to mas ty s tymi diskotekami, ale ak ma byt vztah o tom, ze nikde nexodis s nikym inym nez so svojim partnerom, alebo ze sa s nikym inym nebavis a nezabavas, tak to neni vztah ale vezenie
nikto nexce byt obmedzovany (teda najdu sa aj taki, ale vacsina to nebude a vztah je hlavne o komunikacii a kompromisox, napriklad aj ked si on je vedomi, ze ty ziarlis na jeho kamaratky, tak nemozes od neho ocakavat ani ziadat, ze sa s nimi prestane bavit, proste si musi prehodnotit kolko bude s nimi a kolko s tebou, ak bude viac s nimi, tak vies kto je na prvom mieste..
ale ako hovorim kompromisy, ty ho nevlastnis, ty ho lubis (alebo neviem no ako a preto by si nemala od neho nieco ziadat, ale davat a on tak isto.. ked si to spocitas, tak ti z toho vyjde, ze ano ak sa lubite, tak by mal robit tak aby si bola stastna, ty aby bol stastny on a uz sme zasa pri kompromisox prepac za moju nemotorne podanu ideu..
niesi divna to je normalne,len sa bojis aby si ho nestratila lebo baby su svine (aspon niektore) a preberu aj najlepsej kamoske takze divna urcite nie si je to normalne
je to uplne normalne, je uz len na tebe aby si rozumne uvazila ako sa k tomu postavis, chapes...je jedna vec ze ta to zerie a druha ci by ta to malo zrat...
@Salonka2022 možno nie si divná, že žiarliš na jeho kamarátky, keď sa ide s nimi zabávať. ale určite by si mala zvážiť ako to dáš najavo. predstav si, že by nemal žiadne kamarátky - čo by to bolo za chuja.
@ Belzeboss....ja som nepovedalal ze ju nema rad!!!!!!.....tak to je jasne ze nii 100 percent casu byt spolu ved to im uz obom ,,jebalo" ale ak casto chodi na disky a bavi sa tam tak uz asi ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
si este nepocula o takom, ze dovera?
Ja osobne čo mám skúsenosti s takýmito ľuďmi tak nikdy neostali čistý (myslím tým čo sa týka nevery)
podla mna by ste malli spravit kompromis lebo ak chodi na diskoteky bez teba a bavi sa tak u vas vo vztahu nieco chyba. skus ist aj ty s nim niekedy alebo chodte len vy dvaja spolu niekde...
kamoska robila presne toto iste a stal sa z toho zacarovany kruh lebo ona sa bavila a chodila na disky bez neho, on je sportovec a nemohol chodit a potom cely vikend stale boli ,,pohadany" on zbytocne ziarlil a robil sceny...
neviem ako to mas ty s tymi diskotekami, ale ak ma byt vztah o tom, ze nikde nexodis s nikym inym nez so svojim partnerom, alebo ze sa s nikym inym nebavis a nezabavas, tak to neni vztah ale vezenie
nikto nexce byt obmedzovany (teda najdu sa aj taki, ale vacsina to nebude a vztah je hlavne o komunikacii a kompromisox, napriklad aj ked si on je vedomi, ze ty ziarlis na jeho kamaratky, tak nemozes od neho ocakavat ani ziadat, ze sa s nimi prestane bavit, proste si musi prehodnotit kolko bude s nimi a kolko s tebou, ak bude viac s nimi, tak vies kto je na prvom mieste..
ale ako hovorim kompromisy, ty ho nevlastnis, ty ho lubis (alebo neviem no ako a preto by si nemala od neho nieco ziadat, ale davat a on tak isto.. ked si to spocitas, tak ti z toho vyjde, ze ano ak sa lubite, tak by mal robit tak aby si bola stastna, ty aby bol stastny on a uz sme zasa pri kompromisox prepac za moju nemotorne podanu ideu..