ak si posadnutá upírmi a vlkolakmi z tvajlajtu daj sa urýchlene liečiť, ak skôr preferuješ uja nosferatu a jemu podobné bytosti gratulujem podávam ruku, za neho by som sa vydala aj ja
nie si posadnuta upirmi, si posadnuta tym co je v mode a co je v kinach. tie mladsie maju hannu montanu, starsie maju dokonaleho eduarda a tu jeho pipku.
@Adka0416 no určite nemáš imaginárneho priateľa Edwarda, ktorý mi pred nedávnom porodil opičky, ktoré potom dal náhradnej matke do Kavečan a potom sa zase preorientoval a teraz znova čakáme dvojičky opičky ozaj, zase chceš byť Krsný otec?
to ešte netuším ale určite nieoč také v najbližžšej budúcnosit plánujem...a je mi jedno, že všetko je to presladené,plytké a jednotvárne, ako odviazanie z toho strašné uponáhľaného sveta si prečítma aj desať kapitol v ktorých je každá druhá veta:,,Milujem ťa Bella"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@dsimca nejde o to ako vyzerám alebo môj vek, ale o to čo mám v hlave a tam je fakt prievan :F
há taže tam máš @Adka0416 som normálna! ješíííš ja som normálna!
@miki0888 ešte stále si myslíš, že som normálna?
Keď ti bude dačo hovoriť meno Bram Stoker, potom o tom môžeš začať uvažovať