Ahojte potrebujem sa tu vyrozpravat :/ Citim sa nepotrebny a kazdy mi to dava na javo svojim pohladom a v skole sa mi smeju ze som skaredy a neviem co este :/ Ja proste robim to co ma bavi a to je gitara a futbal :/ Proste sa citim nepotrebny a zbytocny p
nemalo by to zmysel keby si tu len tak pre nic uz len kvoli tomu by si si mal uvedomit ze na nieco si tu a nemusis pocuvat reci hlupakov ale ist si za svojim stastim
Hej no poznám ten pocit.. ja už 2 roky sedím skoro furt doma, nemám priateľov žiadnych ani nikoho komu by som mohol napísať alebo povedať o tom čo ma trápi... Niekedy ma to prejde že aj mesiace uplne pohode náladička nerozmýšľam nad tým a žijem s tým že proste toto obdobie prejde doraz sa určite niečo zmení s niekým sa spoznám a tak.. a potom to obdobie prejde.. nič zaujímavé sa nestane a mám zase depku že nikoho nezaujímam a tak dookola už 2 roky...
Ak hrávaš futbal za nejaký tím tak sa s nimi snaž nejak skamarátiť tak aby ste spolu chodili von aj po tréningoch a tak.. Hlavne neskončí ako ja.. že som sa na základnej tešil na strednú aké to bude naj obdobie života a teraz spomínam na to ako bolo na základke parádne keď som ešte mal priateľov..
z toho si nič nerob, viem že ťa to trápi že ťa skupina nepríjma, ale v živote ešte tolko skupín vystriedaš a tolko ludí ťa prijíme a tolko aj nepríjme že nie je doležité si z toho niečo robiť ... proste sa venuj tomu čo ťa baví a zaujíma a ostatné príde tak nejak samo... s miernou pomocou záujmu (to pochopíš neskor) ... hlavne sa netráp takouto somarinou ! važne je to somarina :-S
čo k tomu dodať? dočkaj času, starký teraz sa len prejavuje nezrelosť tvojich ''kamarátov'', s ktorou sa nedá nič spraviť, to treba len prežiť a potom to bude fajn .. ale zase nie, že si teraz budú môcť z teba robiť fackovacieho panáka, ale daj im najavo, že ťa ich názor nezaujíma a nič si z toho nerob
Cau giorgi tym sa vobec netrap, viem ze to neni lahke v takom veku, ale rob najma to co ta bavi a poriadne sa nauc na gitaru, pre svet urcite zbytočný nejsi... a inak si na zakladke alebo uz stredna?
Tvoja existencia nepotrebuje dôvod, opodstatnenie, nemusíš žiť pre spokojnosť iných aby tvoj život mal zmysel a opodstatnenie. Táto predstava, že tvoj život si potrebuješ nejakým spôsobom zaslúžiť alebo odrobiť je blbosť.
Rob si svoje vlastné veci, "iď si svoje" a postupne sa ocitneš v skupine ľudí, ktorý zmýšľajú podobne a robia pdoobné rozhodnutia, ktoré ich dostali na tie isté miesta ako teba.
@gitarista445 rlto som si nebol isty či 15 má deviatak alebo už prvák, ale asi u každého to je inak... Ale to máš dobré pokiaľ sa nechystáš na gymko tak už pár spolužiakov neuvidiš a spoznáš nových
Každý je pre svet istým spôsobom potrebný. Sme členmi spoločnosti. Snažme sa byť užitočný pre druhých a pre spoločnosť ako celok. Nie pre seba. Pre celok. Vtedy to má zmysel. Ak by mal ísť každý sám za seba. Potom áno. Život by zmysel nemal.
Hej nebud taky pesimista to ti vobec nepomôže máš 15 tvoj výzor sa kludne môže zmeniť trocha k lepšiemu ak budeš trocha o seba dbať ... Zistis v 19_20 rokoch ked pozrieš na svoj občiansky a určite hranie na gitary ti k image pomôže tak kľud... Možno si skús aj nájsť daky vzor ako by si chcel vyzerať.. Myslim účes a tak
robis co ta bavi a citis sa nepotrebny pre tento svet vole..sak ty si sastny clovek to nevidis? a o to co sa deje v skole mozes mat na haku recicky alebo co ...ked to tam dochodis za par rokov zabudnes na vacsinu ludi a oni na teba rychlejsie nez si myslis
@Gitarista445 ak máš fakt 15, tak to absolútne nerieš a venuj sa čo najviac tomu čo ťa baví a zaujíma. v priebehu piatich rokov potom nastane obdobie kedy vďaka tomu čo ťa baví a zauíjma (a v tej chvíli v tom už budeš dosť dobrý lebo si sa tomu venoval) začneš byť potrebný a zaujímavý
(a všetci tí čo sa ti teraz smejú začnú byť nezaujímaví priemerní všední)
Každý jeden človek je jedinečný a svojim spôsobom úžasný. Čím skôr si sám uvedomíš, že aj ty úžasným si, /a nielen pre seba, ale aj pre svojich najbližších/ tým skôr budeš môcť vyselektovať takéto nezmyselné myšlienky. Každý z nás tu pre niečo je, ty si ešte len na začiatku cesty...tak hlavu hore, rob čo ťa baví a netráp sa tým, a na posmešky z vysoka...ehm, kašli...život si riadiš ty, nie zmagorení teenegeri v tvojom okolí, kt. si myslia, že sú pipíkom sveta...
@gitarista445 ser na nich sú to obyčajné nuli.. A venuj sa v živote čomu čo ťa baví a môžeš do dotiahnuť ďaleko .. Inak aj mne sa niekedy furt vysmievali ale prestal som si ich všímať a už to prestalo .
maj to v **** na základnej škole sme takto isto mali pár dievčat každý sa im rehotal ako blbý a teraz by za nimi chodili ako psy ,neboj aj ty vyrastieš do krásy
@gitarista445 Jak už niekto spomenul hore..si štastny človek ked môžeš robiť to čo ta bavi..mna tiež bavi jeden šport..teraz som od neho odpojeny už pol roka..ked skonči jeden zdravotny problem,ukaže sa nový..Inač som na tom podobne jak ty..tiež nemám nikoho..ani svoj oblubeny šport nemôžem robiť
@gitarista445 no tak a možno si aj škaredý a čo akože teraz? nie každý musí byť krásny....niektorí ľudia vynikajú v iných zďaleka dôležitejších veciach... pozri, nech už je ako chce, z rečí deciek ôkol seba si nič nerob...plieska nimi puberta, preto sú takí zákerní...potrebujú sa ukázať pred ostatnými a urobiť si nejaké to miesto v kolektíve....časom sa to zmení...aj ty sa zmeníš... ako po fyzickej tak i psychickej stránke... hej, mrzí to byť vyčlenený z kolektívu, ale tak to už na tom svete občas chodí...sústreď svoju pozornosť a energiu radšej na to, čo ťa baví a čo ťa robí šťastným
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
a normalne ich ubi čo sa ti smeju....
bud sam pre seba potrebnym a dolezitym
Ak hrávaš futbal za nejaký tím tak sa s nimi snaž nejak skamarátiť tak aby ste spolu chodili von aj po tréningoch a tak.. Hlavne neskončí ako ja.. že som sa na základnej tešil na strednú aké to bude naj obdobie života a teraz spomínam na to ako bolo na základke parádne keď som ešte mal priateľov..
Here a song for you :
Rob si svoje vlastné veci, "iď si svoje" a postupne sa ocitneš v skupine ľudí, ktorý zmýšľajú podobne a robia pdoobné rozhodnutia, ktoré ich dostali na tie isté miesta ako teba.
(a všetci tí čo sa ti teraz smejú začnú byť nezaujímaví priemerní všední)
» ipcko.sk.data14.websupport.sk/poradna/navod-n...