Už mám veľa rokov a stále som malý. Som "vysoký" asi 163 cm. Za chvíľu ma už prerastú aj 14-15 ročné deti. Prosím, poradíte mi ako za mesiac vyrastiem aspoň 15-20 cm ?
joj keby sa výška takto dala ovplyvňovať hneď by som ti požičala nejakých 10 cm odo mňa
a keď možno by ti doktorka mohla niečo poradiť, tu asi ťažko rozumnej reči nájdeš
@25marek25 Choď sa dať vyšetriť na endokrinológiu, či máš dostatok rastového hormónu. Niekedy ti môžu niečo na to predpísať. Sám si určite nič neordinuj, lebo budeš mať chodidlá ako lyže.
Keď už máš tak veľa rokov,tak by si mal vedieť,že sa to ovplyvniť nedá. Jedine ak sa hrbíš tak sa vystri alebo sa zaves na nejakú preliezku každý deň na 2-3 minúty a budeš možno o 1-2 cm vyšší (vlastná skúsenosť)
@25marek25 ser na výšku malí chlapi sú sexy,môj chlapec je možno o 1-2cm vyšší odomňa (Mám 169 cm) a páči sa mi to viac ako keby mal 2 metre takže buď spokojný s tým aký si
hm, neviem či by to bolo zrovná dobré, keby si začal rýchlo rásť z poľskej kuraciny....
ak však v vašej rodine ste všetci malí, potom to mate rodové...
ty sa povazujes za velmi maleho? sak velmi maly je tak 150cm...ty este, ked si das topanky s hrubymi podrazkami a dobry uces, tak opticky budes na 170cm jak nic...a ja viem akurat sa zmensovat, furt jak vyjdem od doktorky, tak mi nameria o polcentimetra menej...nechapem, asi sa zmensujem, alebo moc hrbim
18 rokov a 163 cm ? Kámo, tak to si v peknej prdeli ... Nielen že 15 ročné ale aj 13 ročné deti ťa prerastú. Ja mám 171 cm a hovoria mi trpaslík :ehm: Nechcel by som byť na tvojom mieste Baby ťa nebudú chcieť a chlapi sa ti budú vysmievať, a ani do armády nebudeš môcť ísť Odsťahuj sa niekde do Ázie, tam ich je väčšina takých malých ako ty :letim:
tak rast sa už zastavuje okolo toho veku, no počula som niekedy dávno, že z nejakého mäsa sú deti teraz vysoké, ale neviem, čo to bolo. Asi z tých látok, čo doňho pridávajú
@25marek25 aha, ja mám 20 rokov, mam 151cm - tiež mi to veľmi vadilo lebo sa mi ľudia posmievajú ale už je mi to jedno čo je malé, to je zlaté (priateľ má 186cm a ostatní hovoria, že je to zlaté keď ideme vedľa seba za ruky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Chyť zlatu rybku
a keď možno by ti doktorka mohla niečo poradiť, tu asi ťažko rozumnej reči nájdeš
ak však v vašej rodine ste všetci malí, potom to mate rodové...
@alohomora ale ved vysoke baby su pekne
Na predpis tak to by si chcela veľa rastový hormón bežne použivaju aj kulturisti keď chcú odstrániť tuk z nejakej partie