Mam kamarata a ten mi moc ublizil, velmi sa mi potom ospravedlnoval, ale aj ked som mu povedala ze mu odpustam tak v srdci to nedokazem. A hoci mi aj niekto ublizil ovela viac jemu som dokazala odpustit. Je to divne a zvlastne. Je mi z toho na nic a je mi
@veverica tak potom to ublíženie bolo väčšie ako si spomínala. Čas všetko zahojí. Teraz nesmieš pozorovať jeho ospravedlnenie, ale skutky. Tak sa dokáže získať jedine ospravedlnenie, pretože jeho skutky v prospechTeba dokazujú, že to myslel úprimne.
To je jedno, či Ti pomôže v škole, súlohami, alebo len tak vo volnom čase...
moja byvala mi velmi ublizila, a napriek tomu, ze som jej odpustil, to stale nejako neviem jej skutocne odpustit. Stale ju mam v zuboch, stale na nu nadavam... a sam neviem co vlastne chcem, a neviem ci jej niekedy vo svojom zivote budem vediet naozaj odpustit za to co mi urobila.
jj,aj ja som prave v tej situacii,vsak uz vsetko robim,aby som sa s tou osobou nestretla a na druhej strane ta osoba sa to snazi zachranit a ja proste to nemozem mu odpustit...
moj najlepsi kamarat ma fest sklamal a zranil.. odpustila osm mu, no v srdci predsa nieco este ostalo.. a myslim ze to uz asi nikdy nebude take ako bolo, lebo mu uz tak nedoverujem.. ale je to medzi nami super... ved treba odpustat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To je jedno, či Ti pomôže v škole, súlohami, alebo len tak vo volnom čase...