Mam problem! Kupila som si novy Sony Ericsson Xperia mini pro a aj po 11 hodinach nabijania mi ukazuje že baterka je nabita len na 85 % a vybije sa mi ani nie za den ked ho nepouživam. Mali ste niekto takýto problem??? Poradte čo s tym mam robit, dakujem.
@caviarcowboay ja som to tak nemyslel ja len keď som videl že reaguješ v tom fóre kredit v mínuse a tu si postol toto tak som si najprv myslel že si sa oje... a dal to sem lebo to tak vyzerá že to patrí skorej tam ako sem neber to v zlom
no počúvaj, s postupným vekom batérie výdrž stúpa , ale iba do určitej doby takže je možné že ten mobil ti časom vydrží aj 2-3 dni na batériu čo je v dnešnej dobe nadpriemer @marleymt@cestlavie
Mám Xperiu Mini, nevydrží nejako extra dlho, keď s ním nič nerobím, tak aj 3 dni, ale to ho musím fakt, že ignorovať, ale inak vydrží tak 1,5 dňa, a nabíja sa dosť rýchlo, nemám nejaký presný časový údaj, ale vždy ma prekvapí, že za akú chvíľu sa nabije, skús ešte zopár dní počkať a keď sa to nezlepší, tak reklamácia
@cestlavie Vypni si 3G sieť, nezabudni vypínať aj WiFi a stiahni si jas na polovičku.
A k tomu nabíjaniu , skús vybrať natvrdo baterku, založiť a dať nabíjať a keď ani tak , tak skús factory reset... Keď ani to nepomôže, tak chyba bude buď vo FW alebo ti odchádza baterka (stráca kapacitu), ale to by nemalo, preto, že ten telefón je nový.
@petuldos a mne co poradis aby mi hrala hudba cez sluchadla hlasnejsie? (mam na plno a aj tak pocujem okolie) a este co mam urobit aby mi nestahovalo aktualizacie aplikacii ked som na nete..
@tomias Máš slabé slúchadlá, nedoliehajú ti, alebo mám blbo nastavený ekvalizér... A choď do marketu (Google Play) , stlač tlačidlo pre menu, daj nastavenia a odškrtni upozorňovanie na aktualizácie
Ked chcem pridať sieť wi-fi konkretne ZyXEL všetko vyplním a vždy vypíše mimo dosah. 2 problem je že som si kupil 4 gigovú pametovku a ked som vybral 2 gigovú z mobilu porovnal som ich-. Velkostov rovnaké iba sa lišili tím že 4 gigová mala hore napísau 2 . V čom je problém . Dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A k tomu nabíjaniu , skús vybrať natvrdo baterku, založiť a dať nabíjať a keď ani tak , tak skús factory reset... Keď ani to nepomôže, tak chyba bude buď vo FW alebo ti odchádza baterka (stráca kapacitu), ale to by nemalo, preto, že ten telefón je nový.
xperie maju nahovno baterku mne niekedy vydrzala pol dna ale inokedy 4 , preco, to neviem
ale nieje to chyba iba tvojho mobilu takze s reklamaciou moc nepochodis.
tak to je potom dost nahovno mobil ked baterka pri rovnakom pouzovani raz vydrzi 4 hodiny a raz 4 dni. akoby mala rozum a fungune ako sa jej zachce
s tym 3g mne pomohlo na galaxy ace. s 3g jeden den a bez 3g styri dni.
mam original sluchadka od SE..