Práve z neho píšem Nuž,tu ti každý povie ze je na hovno a tieto veci..Mne postačí,ja si na nejaký extra super mobil nepotrpím...na to,na čo som ho chcel využívať mi fakt stačí.Už len kvôli tej super klavesnici a Androidu by som ho bral a ja s ním ani nejaké extra velké problémy nemám,jedine to ze mi kazdú chvílu odpojí wifi..a uz mám nervy,aj toto píšem uz 6.krat :/ Ak mi toto neodošle tak to mrdám
@nixxina jej menit si mobil podla toho ze ako vyzera kjuuut
@cestlavie ja ho mam uz tyzden, je fajn, maly, na hry nejake od gameloftu nic moc, ale na ine veci velmi velmi velmi dobry hlavne ak vela pises s ludmi a tak napr. ja problem s wifi nemam
ked ho hadzes do hajzla? nekto sa stazuje ze mu v kuse mrzne mne ide perfektne estesom s nim nemal problem len ked clvoek ide chlastat rasej takeho pidi hajzla nechat doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Mne pride mily a paci sa mi ta klavesnica .thats all
@cestlavie ja ho mam uz tyzden, je fajn, maly, na hry nejake od gameloftu nic moc, ale na ine veci velmi velmi velmi dobry hlavne ak vela pises s ludmi a tak napr. ja problem s wifi nemam