Ahojte, potreboval by som niekoho, kto by mi povedal niečo viac o Sony Ericssone Xperia mini, najlepšie by bolo, keby to bol samotný užívateľ... Aký máte názor na tento telefón, je v pohode, alebo je to prepadák? Dík
@rischo strašne rýchlo sa vybije baterka, wifi laguje, display mi reagoval často až na 3-5. dotyk a otrasne vyzerá. (a to som zástancom SE telefonov,ale v poslednej dobe nevyrábajú nejaké podarené kúsky)
telefon je dobrý dajú sa ním natáčať vraždy detí... výhodou je velkosť dá sa napchať do úst a potom sa dobre povracať a takisto perfektne nahráva zvuk hlavne moje guttural vokály
@tomtoylc Verdikt pls nechaj na mňa, skôr ma zaujala tá cena, v tejto cenovej kategórii (okolo 150€) som nič lepšie nenašiel, a po prečítaní recenzií a reakcií ľudí na nete, som sa v tom utvrdil, keďže 95% je pozitívnych...
@marek2031 ... predstavi si, že nie ... a taktiež si predsatv , že o tom telefone viem minimálen toľko ako ty a recenzie som už čítal dávno preto som napísal ako som to napísal
... a nemenim sa tu s tebou dohadovať , ved si ho kúp ked nemáš na lepší , ale už vidím ako budeš mať s ním problémy (popísané vyššie)
@tomtoylc Možno to, že si ich čítal dávno, možno si zabudol, možno chcel zabudnúť, ukáž pár negatívnych recenzií, kde je ten telefón vykreslený až tak zle...
Ak si aspoň trochu človek s normálnym úsudkom, musíš priznať, že vadný kus sa nájde aj u model za 500€, to k tomu
Tak ja neviem ako ty, ale ja rád kúpim čo najlepší telefón za čo najnižšiu cenu, ty nie?
pardon ak niekoho urazím ale celé mi to tu pripadá tak, že si si našiel mobil, ktorý ti cenovo vyhovuje a teraz len potrebuješ počuť že áno, ber, je super.. a každé negatívne hodnotenie budeš brať len ako- a veď stane sa, možno je to náhoda.... ja sama som na ten mobil dobré ohlasy nepočula a byť tebou, dvakrát ešte porozmýšľam nad jeho kúpou, chápem že sa už na nový mobil tešíš a že u nás je to bieda, hlavne v tejto cenovej kategórii, ale pýtaš sa na názor tak by som hneď neútočila na ľudí hodnotiacich tvoj výber negatívne. veľa šťastia..
ja som si tiež čítala recenzie, aj pozitívne aj negatívne
Ale kedže som si ju zamilovala, vzala som si ju a beriem aj jej muchy, ktoré občas má, displej mi reaguje na každý jemnunký dotyk, občas mi vypadne bluetooth a rýchlo sa vybíja a trochu blbo sa mi s ňou fotí ale mne stačí, som spokojná, ale ber toto ako subjektívne hodnotenie
Mam PRO a nemam s nim velke problemy je pravda ze par krat padne wifi,dlhsie sa mi rozsvecuje display ale tak to sa dá...tiez som za tu sumu lepsi nenasiel
A to s tou reakciu ze slabo reaguje na dotyk tak to nechapem...ten mobil potom musel byt dojebaný lebo mne reaguje na najmensi dotyk co dokonca niekedy dobre nasere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
stále mrzne, má dni, kedy vôbec neraguje, baterka je na hovno a wifina vypadáva poctivo každých 10 minút. to je telefón pre trpezlivých
a to nehovorím o tom, že so slovenským operátorom mi bol celý ten telefón na nič, keďže mi aplikácie stále mrzli alebo sa ani len neuráčili otvoriť.
odkedy mám anglické číslo, tak je to o niečo lepšie, ale stále hlboký podpriemer.
telefon je dobrý dajú sa ním natáčať vraždy detí... výhodou je velkosť dá sa napchať do úst a potom sa dobre povracať a takisto perfektne nahráva zvuk hlavne moje guttural vokály
... to sa reklamáciou nevyrieši kedže ten mobil ma slabšie hw a android je žrút po všetkých stránkach
Trošku posurfuj na nete a potom sa stavaj do pozície nejakého hodnotiteľa, ktorý sa akože rozumie fónom
... a nemenim sa tu s tebou dohadovať , ved si ho kúp ked nemáš na lepší , ale už vidím ako budeš mať s ním problémy (popísané vyššie)
Ak si aspoň trochu človek s normálnym úsudkom, musíš priznať, že vadný kus sa nájde aj u model za 500€, to k tomu
Tak ja neviem ako ty, ale ja rád kúpim čo najlepší telefón za čo najnižšiu cenu, ty nie?
Ale kedže som si ju zamilovala, vzala som si ju a beriem aj jej muchy, ktoré občas má, displej mi reaguje na každý jemnunký dotyk, občas mi vypadne bluetooth a rýchlo sa vybíja a trochu blbo sa mi s ňou fotí ale mne stačí, som spokojná, ale ber toto ako subjektívne hodnotenie