ahojte. už asi 2 mesiace sem nikto nenapísal, ale predsa dúfam, že sa tu objaví nejaká dobrá duša, čo mi odpíše. videl som, že už je na trhu nový telefón, xpieria mini, len tá novšia verzia. máte už takýto mobil? zaujíma ma napríklad, že či prehráva flash a ak áno, tak potom aj flash hry? ako sa prejavuje ten 1ghz procesor? telefón je z toho rýchlejší alebo čo?
čauky, no jasně že to flash přehrává a tím pádem i všechny flash hry. Díky většímu procesoru je telefon výrazně rychlejší. Výdrž se taky o něco zlepšila. Ty, co si tenkrát Xperia mini nekoupili, si jí koupí teď. Už jen kvůli HD nahrávání se to vyplatí.
tak teda s pomaly sa presviedčam, aby som si tento mobil aj kúpil. je super a naozaj mi sedia všetky jeho aplikácie. bol som sa pozrieť v obchodoch, a vyzerá perfektne a dokonca ani nieje až tak mini
len preto, lebo je menší, je vytvorený pre ženy? Blbosť. Ja mám tiež taký mobil, vlastne ten nový model. Vy sa bavíte o tom starom ešte? Pretože nová verzia xperia mini je väčšia s 3 uhlopriečkou. Presne dokonalá veľkosť. Nepotrebujem tie obrovské mobily. Veď si viem všetko zväčšiť pri surfovaní a aspoň sa mi zmestí do vačku. Mám ho v čiernom a podľa mňa to vôbec nieje babský mobil. Dievčatá s ním nevedia ani narábať je pre nich príliš múdry
no nie je to len pre baby, ale nepovedzte ani také veci, že to je príliš múdry pre ženy, lebo ani to nie je pravda. každý vie používať ten mobil, lebo používanie je jednoduchý. to, že, kto aké mobily má rád, malú, veľkú alebo takú strednú veľkosť používa radšej, podľa mňa nezávisí od pohlavia... podľa mňa dôležitejší vec je to, že čo potrebuje človek v mobile a podľa toho bude vybrať mobil, že v ktorom nájde tie veci čo práve potrebuje...a keď ja nájdem to v takom mobile ktorý je menší, nevadí, kúpim to...
Nezávisí od pohlavia... stredná veľkosť.... bude vybrať mobil.... atď. Odkiaľ máš prosím ťa tieto výrazy?
Ináč nechcel som, aby ste si mysleli, že nejak podceňujem dievčatá, ale tak to musíte všetci uznať, že skôr chalani sú na technické novinky. Vidím to aj v triede, vždy chlapci majú tie najnovšie mobily, a nie dievčatá. Podľa mňa je to preto, lebo dievčatá si nevedia ušporiť na lepší mobil, radšej si minú peniaze na šaty a topánky. Preto sa uspokoja aj s horším, lacnejším mobilo. Mne stačí ak mám 2 topánky a perfektný mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
tak teda s pomaly sa presviedčam, aby som si tento mobil aj kúpil. je super a naozaj mi sedia všetky jeho aplikácie. bol som sa pozrieť v obchodoch, a vyzerá perfektne a dokonca ani nieje až tak mini
Ináč nechcel som, aby ste si mysleli, že nejak podceňujem dievčatá, ale tak to musíte všetci uznať, že skôr chalani sú na technické novinky. Vidím to aj v triede, vždy chlapci majú tie najnovšie mobily, a nie dievčatá. Podľa mňa je to preto, lebo dievčatá si nevedia ušporiť na lepší mobil, radšej si minú peniaze na šaty a topánky. Preto sa uspokoja aj s horším, lacnejším mobilo. Mne stačí ak mám 2 topánky a perfektný mobil