zdraviiim, viem ze je vela tem o sosovkach, ale zaujimala by ma, ako v lete snimi zaobchadzate..tym myslim pocas kupania ci si ich vyberate na kupaliskach alebo kupete snimi
Ja keď som nosila šošovky tak som si ich tiež nikdy nevyberala. Dokonca aj keď som sa potápala s otvorenými očami. A za 8 rokov, čo som ich nosila mi vo vode asi 2 krát z jedného oka vypadla.
ja len ze som nosila sosovky skoro 10 rokov bez jedineho problemu a jedneho pekneho dna som sa zobudila s vredom na rohovke a zapalenym celym okom (kebyze mi nezaberu kortikoidy tak pravdepodobne oslepnem) a ked som s tym bola v nemocnici tak ma dojebali ze sa vo sosovkach sprchujem co som nikdy nevidela ako problem kde to este kupanie s nimi. btw z coho sa mi spravil ten zapal a vred sa nikdy nezistilo lebo som nerobila nic divne ine rizikove ani nic ale bolo to spojene so sosovkami
tak ja len tak
je to tvoj zrak a ked pocujes v 19 rokoch ze no bud vam to zaberie alebo stratite zrak tak si kurva rozmyslis co budes robit
k vode chodievam v okuliaroch a ked sa idem kupat dam si slnecne
vidiet je celkom fajn
Sosovky v pohode v mori, bazene - ale urcite si vo vode neotvaraj oci, to je proste debilina. Nechapem ani ako to niekomu napadne. Oci su dost citlive a náchylné na zapaly a este ked mas sosovky tak detto. Jedine s okuliarmi, aj ja to tak robím.
@adka25 nie nie, ved to je len normalne privretie oci na par sekund, ako ked žmurkas. Ale neodporucam v nich napr spat. Po skole niekedy v nich zaspim a zobudim sa s tak zahmlenym videnim ze konec
@rapunzzel lebo vraj ked su vo vlhku tak sa prilepia ah ani mi nehovor raz som zaspala s jednodnovými..zobudím sa o 5 a nešli ani z oka pohnuť ale vybrala som ale inak mesačné mi pri takom hodinovom spánku ani nevadia
@adka25 neviem kde si to citala, ale potom by sa prilepili aj ked si davas roztok nie? Ved predsa ja si ich davam tak ze nakvapkam roztok a potom dám. Neboj mozes sa kludne v nich ponorit ani necitis, ze ich mas v ociach ja mam mesacne, ale nemozem sa dockat operacie. Lezie mi to na nervy, kazdy bozi den to davat a vecer zase vyberat. Predstav si prijdes o 3 rano domov a jedine co chces je zalahnut, ale ty si ich musis ist dat dole otravá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ved rob ako uznas za vhodné, sú to tvoje oči predsa
@girasol8 no vo vode ich mam aj ja ale ci sa mozem potopit a tak plavat to aom neskusala radsej
tak ja len tak
je to tvoj zrak a ked pocujes v 19 rokoch ze no bud vam to zaberie alebo stratite zrak tak si kurva rozmyslis co budes robit
k vode chodievam v okuliaroch a ked sa idem kupat dam si slnecne
vidiet je celkom fajn