caute akurat som si nedavno dala sosovky ... je to zle ked ich citim v oku troska ma rezuu ci je to lne o zvyku? a tak sa mi zda ze na jednom oku vidim horsie do blizka a okuliare mam do dialky
@paja14 nemali by ťa rezať, skú si ich trošku poposúvať......malo by to prestať, keď sa ustália na mieste, kde majú byť....aj keď áno máš pravdu, je to aj o zvyku trochu ale ak ťa to moc reže, tak to by nemalo tak byť.....a ak vidiš trošku horšie, skús šošovku vyčistiť v roztoku......
co znamena velmi kratko...polhodinu? alebo tri dni? mojim ociam trvalo zhruba tyzden pokial si uplne zvykli na sosovky, ako bolo spomenute mozu ta rezat ak su otocene naopak alebo ak tam je nejaka necistota...prvy den rezali trosku aj mna, zahadne hlavne v interieri kde bolo menej svetla, dnes ich uz necitim
pokial ich mas kratko tak to bude asi tým, prípadne skus to čo tu už napisali (vyčistiť v roztoku, pozrieť či ju nemaš zle otočenu), mne osobne to tiež cca tyždeň trvalo kym som si na nezvykol
mna rezu sosovky ked tam mam nejaku spinku.. tak vyber a skus ocistit
ale ked som ich mala prvykrat, tak ma vobec nerezali, ani som necitila, ze ich mam.. predpisala ti ich ocna?? lebo mne skusala dvoje, ze ktore mi lepsie sadnu, tak mozno mas aj zle sosovky
zo začiatku môžeš divne vidieť do blízka rezať by ťa nemali, a nemáš nejaké unavené oči? mohlo by to byť aj tým... zo začiatku ich nenos hneď celý deň, ale len pár hodín ak máš roztok ktorý si môžeš kvapnúť do oka tak skús
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale ked som ich mala prvykrat, tak ma vobec nerezali, ani som necitila, ze ich mam.. predpisala ti ich ocna?? lebo mne skusala dvoje, ze ktore mi lepsie sadnu, tak mozno mas aj zle sosovky