ak vieš anglicky, skús web » www.studyspanish.com/... tam sa dá učiť... ale ak chceš knihu tak neviem.. web je aspoň zadarmo.. a daktoré veci ti to vyslovuje aj
ďakujem Vám. Tie internetové sa zídu ako "bokofka" a na nejaké hľadanie dodatočných informácií poprípade slovíčok.
Ale aj tak som ešte ten typ čo to potrebuje mať "v ruke" a písať si... Tá "španielčina pre samoukov" vyzreá celkom schopne a ešte som našla učebnicu od jany lenghardtovej, má niekto sňou skúsenosti...rada by som ich počula. Chcem sa čo najskôr rozhodnúť a začať.
@antifunebracka Prečo samouk? Lebo mi skončila škola, celkom dosť sa nudím , po španielčine som vždy túžila...Ovládam Frj a Anj, a popri týchto jazykoch(hlavne oproti Frj) je španielčina celkom jednoduchý jazyk. Chcem na seba nalepiť samoukovsky nejaké základy a ak ma to ozaj chytí, tak od septembra skúsim nejaký kurz už potom v danom mieste môjho budúceho prechodného bydliska . idú prázdniny, a dosť čo autoškolu mám, brigádu a tak, nijakovsky mi to s tými časi nevychádza, tak preto samouk .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
» www.eastonebooks.com/sk/katalog.php?...
a mám s ňou veľmi dobré skúsenosti
Ale aj tak som ešte ten typ čo to potrebuje mať "v ruke" a písať si... Tá "španielčina pre samoukov" vyzreá celkom schopne a ešte som našla učebnicu od jany lenghardtovej, má niekto sňou skúsenosti...rada by som ich počula. Chcem sa čo najskôr rozhodnúť a začať.