Každý hrdina má svoju temnú stránku.Ako dlho dokáže vzdorovať svojmu druhému já?
Takto by sa dalo charakterizovať pokračovanie známeho pavučieho muža pod menom Peter Parker(spider-man).Tretí diel je super každému radím pozrite si.A kto ho v
Xlia-V niektorých pokračovaniach sa snažia zlepšiť to čo bolo zle v tom prvom diele.Nie každý má predstanlivosť ale držím ti palce ak urobíš nejaký film budem prvý kto si kupi listok naň
ja si tiez pockam kym to pride do kin, uz sa velmi tesim, Spider-man patri medzi moje najoblubenejsie filmy. A preco by sa nemohli tocit aj pokracovania? Nevidim v tom ziadny problem, hlavne ked su vsetky casti vynikajuce (a myslim ze Sp.man 3 nesklame a bude super ako aj predchadzajuce 2 diely)
No ako? Boli ste,videli ste 3? Podla mna to bol dobry film, aj ked mnozstvo ludi bolo sklamane, ale ja medzi nich nepatrim. Triky boli velkolepe, uzasne a bolo sa na co divat. No a co ma prekvapilo, ze to bolo smutne. Necakala by som ze by mi Spider-man navodil smutok..Aj ked bol Harry asi klasifikovany skor ako "ten zly", ked zomieral prislo mi to luto. Tento diel bol zamerany skor na pocity, osudy a spravanie sa ako na nicenie komiksovych zlocincov.
No mne sa 3ka dosť páčila asi som sa na nej viac nasmiala..Hlavne ked Peter tancoval no to bolo..alebo ked chodil po meste a tváril sa ako nejkýy najkrajší samec pod slnkom..no proste som sa nasmiala..dobre to bol
Jaaaj, Spiderman 3 bola haluz :d áno, dali mu ofinku ako EMO a ešte aj očné linky... som sa s kamkou rehotala, že Emo-Spidey ale Harry nebol zlý, veď to skončilo tak, že nakoniec sa kvôli Petrovi obetoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov