@zirafkaadka teraz nedavno bolo ze na neobmedzeny pocet vyrobkov maybelline 25% zlava momentalne neni nic (mozno len na vytlacenie za body nepozerala som ake su tam teraz kupony)
inak tu loreal million lashes som mala bola draha ako pica (nekupovala som ju na slovensku tak nvm ci bola taka draha len tam alebo aj tu) a efekt asi ze ziadny
Wodnerlash z Oriflame - nedám na ňu dopustiť už asi 6 rokov, ikeď nikdy nevydrží viac ako 2 mesiace ale potom sa tá kefka dá použiť aj do inej a stále robí super mihalnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nevydrží mi dlho no nezlepuje
vydrží dlho, ale trošku zlepuje
alebo aj tuto mozes skusit
» nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlysca... $ProductLarge$
maybelline vseobecne ma myslim velmi dobre maskary
maybelline one by one sa to vola ale ta fialova je podla mna lepsia
Ja som ju tuším raz zohnala (ale žltú) s tými DM preukážkami za 7€. Musím si to vystriehnuť, lebo fakt sú dobré
inak tu loreal million lashes som mala bola draha ako pica (nekupovala som ju na slovensku tak nvm ci bola taka draha len tam alebo aj tu) a efekt asi ze ziadny
Huh, to kedy bolo? :/ Zase som to prešvihla, ja mám na takéto veci fakt talent
V Dm drogérii okolo 12-14 eur myslím, ale na nete som ju našla aj za 6 eur.
ale je drahá, ja som ju dostala, sama by som si ju asi nekúpila
» www.krasa.cz/rasenka-pro-efe...
neviem dokedy to bolo platne tusim pred mesiacom to vyprsalo neviem presne
ja mám túto a čo ja viem...podľa mňa je dobrá (ja mám sama o sebe husté riasy,keďže sa nemaľujem a maskaru používam fakt len občas)
používam starú, lebo nová mi dosť tie riasy lepí
inú ani vidieť nechcem
Avon Super Shock je dokonalost za maly peniaz, moja all-time-favourite
a este su dobre aj spiraly od Pupy
inak skus podkladovu bazu - primer, hned uvidis rozdiel