Ahojte, chcem sa spýtať, či sa dá dať žiadosť na svk o spis z nemocničnej hospitalizácie. O ich poznatkoch, liekoch, ktoré mi dávali a celková terapia. Dá sa to? Ak hej, tak kam mám ísť? Koho požiadať?
Dík vopred!
Mas pravo vediet o tom, co sa robilo atd. ale na nejaku kopiu karty atd. zalezi od lekara, ci ti spristupni alebo ne. Akoze vsetky informacie mas dostat co su v karte na poziadanie, minimalne slovne.
Pytaj svojho osetrujuceho lekara
@bress
dostala som prepúšťaciu správu a v nej len diagnóza a lieky, ktoré budem užívať. Bola som na psychiatrii a chcela by som zistiť z akého dôvodu sa mi poškodilo srdce tam a chcem vedieť aké všetky (aj ´´pokusné´´ ) lieky mi dávali. Ale ja som to tam nenašla.
tak nato chod sa svojim doktorom a sa spytaj. On ti podla vyhlasky musi odpovedat na take otazky, akoze nemusi ti dat nahlad do karty ale na vsetko, co tam je mas pravo vediet aj ty.
@7 fuu v zdravotnej, ja co mam detsku tak mam vsetko tam a este na ocnom na kramaroch. takze ak si bola niekde v nemocnici a mas zvlast kartu tak si ju chod vypytat
@kajooooooooooooooooooooooooooo ja to mám tiež takto, v prepúšťacej správe mám anamnézu, podané lieky, moje správanie počas pobytu v nemocnici, výsledky všetkých vyšetrení....
to je tam vždy myslím aby keď ťa ešte niekam pošlú tak aby si to mala komplet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pytaj svojho osetrujuceho lekara
dostala som prepúšťaciu správu a v nej len diagnóza a lieky, ktoré budem užívať. Bola som na psychiatrii a chcela by som zistiť z akého dôvodu sa mi poškodilo srdce tam a chcem vedieť aké všetky (aj ´´pokusné´´ ) lieky mi dávali. Ale ja som to tam nenašla.
to je tam vždy myslím aby keď ťa ešte niekam pošlú tak aby si to mala komplet