Nenarazam na sex, ale hovorim o spanku. Ja napr s nim v noci nespim, lebo by som sa nevyspala, kedze mam taky lahky spanok, a zobudi ma aj ked pohne nohou
áno. dokonca napriek tomu, že to je hnusné malé jednolôžko. a dokonca niekedy idem na návštevu len preto, aby som tam prespala. nie kvôli sexu, len proste preto, že s ním chcem spať na jednej posteli. už si zvykol dospávať cez deň
moc sa nevyspím a to mám manželskú, predtým sme u mňa spávali aj pod jednou perinou a to bolo ešte horšie... hoci naposledy u neho som spala ako zabitá, ale mala som v sebe deci a pol vína a bola som veľmi unavená, lenže aj potom, ako som vstala som bola mŕtva
@galinka Toto chapem toto som robila dost dlho so sestrou, ze ci dycha, hlavne potom ako jej vyberali mandle a vobec nechrapala tak som sa bala ze nedycha vobec
@alysia Ja to mám asi odvtedy, čo sme boli pred dvoma rokmi na dovolenke a kamarát spal na vedľajšej posteli a vďaka alergii to občas v noci znelo, akoby sa dusil
kedze nebyvam sam tak ne. ale dva krat som spal s dvomi babami (kazdy krat s jednou ) a bolo to nadherne.. aj ked sme sa moc nevyspali ale stalo to za to..
@alysia tak my proste máme každý jednu izbu a nikto nemá posteľ navyše. a okrem toho sa tu aj tak nikto nevyspí poriadne, keďže nemáme tmu v noci a všetkým z toho šibe čiže je nám jedno, či nespíme kvôli svetlu alebo kvôli tomu, že sa niekto vedľa furt mrví a chrápe
@anzu aj ja chcem mat neskor, aby mal kazdy vlastnu spalnu!! to je super napad podla mna aj ked vela ludi na to traposi, ze urcite maju krizu a tak dale
Najradšej spávam so svojím bračekom a to máme obaja hrôzu a desy, keď si len predstavíme, že by sme mali spať každý na inej posteli, alebo, božeuchovaj, ak by sa mal každý "odkrútiť" na svoju stranu veľkej postele.
v jeho sa vyspíme v pohode lebo je veliká (no aj tak sa nacapíme jeden na druhého) v mojej tiež, ale už sa nedá moc rozvaľovať...a stále si kradneme paplón
@alysia predpokladam , ze ja chrapem ono sa to skratka ludom stava, len ja draheho nepocujem asi preto ze spava bez vankusa a nezalomi si krk spytam sa ho , ked pride domov
@alysia neviem, je to mozne clovek najviac chrape, ked sa mu zakloni mierne hlava ci tak a na vankusi to ide jednoduchsie nikdy som nerobila seriozny vyskum a to nic, moze za to vela faktorov, napr ak sa ti v noci tazsie dycha, lebo lezis ... to nie je trestne pri hlucnejsom koncerte asi lekar pomoze najlepsie
momentálne nemám s kým :/ ..alee ..mám to rád spať s priateľkou spolu aj bez sexu ..celkom mi postačuje mať ju v náručí, keď zaspávam.. mám rád takéto romantické veci
hej ak sa dá (ak nie je v robote)...máme rozťahovací gau takže sa v pohode zmestíme. Síce občas chrápe a niekedy na mne pristane jeho ruka ale je to skvelý pocit zaspávať a zobúdzať sa s niekým vedľa seba
ano, spim...ale na velkej manzelskej posteli......kebyze mame spat natlaceny na jednolozku....(tak to sa da vydrzat mozno par noci)...dlhodobo isto nie
@vlcica1989 s tym skvelym pocitom suhlasim len skoda, ze nemame taku velku postel a ze mna vsekto zobudi :/ ... takze to ,,riesime tak,, ze ja idem za nim vecer na chvilu a potom sa odpracem alebo on na druhu postel a potom rano sa vtrem za nim alebo on za mnou
@althinka jaj tak neivem v akej polohe ma kto hlavu. Ja spim skoro stale na boku a aj chlap a aj segra, mozno na chrbate sa nechrape neviem ... viem ze segre pomohlo, ked jej vybrali krcne aj nosne mandle
@alysia tak uz ostava len kaslat na to a pritulit sa som rada, ze taketo veci moju polovicku netrapia a je velmi tolerantna (aj teraz , ked som dost chora a urcite mu uberam z komfortu spanku) , mimochodom mila diskusia
ak jeden u druhého prespávame (keďže spolu nebývame), tak samozrejme.. kde inde by mal spať? na zemi? neviem si to predstaviť, že by spal niekde inde ako pri mne..
@althinka Nemozem po chvile by som sa zobudila, ak by som sa pritulila, on sa pohne a ja som hned hore ...
@chevro , ja som kopala, alebo stale kopem tiez ... blbe sny no ...
@ciernaruzicka Preto sa na to prave pytam, ze ako to riesite no moj ma u neho v byte postel a este gauc v obyvacke, tak kazdy spi inde. A ked bol u mna na intraku tak on spal na mojej a ja na spolubyvajucej posteli.
On sa mi v noci smeje! Zasvieti svetlo a normálne sa na mne smeje! Čo to mám ja za partnera! Ale keď sa dosmeje, zhasne, tak to ide, ale zase beda keď vstane skôr!
ano, a dokonca u mna aj pod jednou perinou, lebo mam aj velku postel, a aj obrovsku double perinu je to to najkrajsie, co moze byt, ked sa k nej len tak pritulim, a spime vedla seba
keď spolu spíme, prvých 5 minút zaspávania sa túlime, potom to začne byť nepohodlné, tak sa otočíme chrbtami a zaspíme. na to že má vyše metra 90 je skladný, vyspím sa super... a ani on sa nesťažuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
my spolu lezime vecer a zaspavame na jednej, ale potom sa vzdy jeden alebo druhy odprace na inu postel aby sme sa vyspali.
no ja kedy ako, niekedy sama, a niekedy som istejšia, keď je pri mne a nemusím ho kontrolovať
@chevro , ja som kopala, alebo stale kopem tiez ... blbe sny no ...
@ciernaruzicka Preto sa na to prave pytam, ze ako to riesite no moj ma u neho v byte postel a este gauc v obyvacke, tak kazdy spi inde. A ked bol u mna na intraku tak on spal na mojej a ja na spolubyvajucej posteli.
sice sa vzdy nakokot vyspim lebo bud ma kopne alebo chrape alebo mi bere perinu alebo mi inak zle robi. ... ale ano