no toto sa da povazovat za blby komentar ale je pravdivy.... na nic ti to nebude.... na kazdej skole si ucitelia tvoria svoje vlastne maturitne zadania, tazko najdes dve skoly ktore by mali maturitne zadania rovnake... treba sa spytat niekoho kto chodil na tu istu skolu a bol starsi inak ti to bude nanic.... Ak budes mat temy od niekoho ineho moze ti to max pomoct ucit sa ale nebral by som to tak ze ked sa ich naucim naspamat mam zmaturovane.... Skratka treba sa spytat niekoho z vyssieho rocnika....
to nepotrebujem pre seba tak odkazem dotycnej , ale tak mas pravdu, len tie okruhy su vpodstate rovnake(aspon myslim) tak som myslela aspon nejake body k tomu ci niekto nema ..ja som jej len chcela pomoct
@marieajana nemusia byt rovnake... pomozu jej aspon uvidi ako to vyzera ale radsej nech sa nespolieha na to ze to tak aj vyzera.... len orientacne aby vedela ako o tom rozpravat a tak....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty