Ahojte Aké máte vzťahy so spolužiakmi?My nie sme žiaden extra kolektív, a potom čo som sa rozhádala s mojou dobrou kamoškou z triedy, si s vacsinou velmi nemam co povedat. Oni uz su poskupinkovani a sice s nimi pokecam no nemam tam nikoho blizsieho.co vy?
no mna tam beru jak vzduch ak mam pravdu povedat...lebo kazdy ma niekoho blizsieho... ale mne je to fuk...ked si s nimi nemam co povedat tak nemam... mam viacej kamosov mimo triedy a skoly jak tam... partiu co mam vsetci sme z inych skol... trochu ma to trapi lebo s tymi ludmi som kazdy den a neviem sa im otvorit lebo som sa zmenila (k lepsiemu, zacala som viac chodit von a tak) no oni su zvyknuti na moju staru verziu a stale ma beru jak nevyraznu tichu mysku :/
Ja som sa so spolužiakmi na strednej nehádal, mali ma radi a ja som sa tváril, že ich rešpektujem. Hoci som si presadil vždy svoje a keď bolo treba aj som im vynadal. Smutné, ale mal som rešpekt v triede
keby ak ste tu niekto co ste mali podobny skusenost boli taki laskavi a poradili mi ako to aspon trosku zmenit :/ lebo este rok a pol... a nechcem aby ma stale brali takto
sme dosť poskupinkovaní, skupinky sa medzi sebou bavia fakt málokedy, skôr nikdy, no vieme ako-tak spolu vychádzať, nie je to tak, že niekto na niekoho furt útočí atď ale tak sme maturanti, tak je to vlastne jedno
My sme boli tiež poskupinkovaní, no tie skupinky nič proti sebe nemali, len jednoducho sa nedalo baviť tak ,,hlboko" so všetkými... boli sme fajn trieda... to sa asi často nestáva
My sme nikdy neboli dobry kolektiv ale nejako mi to nevadilo az do chvile, ked tych s dobrym priemerom nezacali vylozene tyrat nonstop
ALE UZ LEN POL ROKA! (a aj tak mi idu vsetci hovorit, ze mi potom budu chybat, no pche)
@kamoska098 Ako by si hovorila o mne Pozri, kľud, všetko sa dá, keď sa, no neviem, prečo radím prave ja, keď som v podobnej situácii, no hovorím to, čo by som urobila ja, keby som mala viac odvahy - vyhliadni si niekoho s kým by si chcela kamosit a choď za ním, nejaké dievča s kým by si chcela kamošiť, ak sa s ňou lepšie spoznáš určite ťa zatiahne do skupinky, môžeš začat tým, že jej nejako pomôžeš alebo ona tebe...ver mi, viem aké to je byť vzduch, žijem tak už päť rokov ..no musíš sa posnažiť, chce to len odvahu...hlavne nad tým príliš nerozmýšľaj, lebo to ťa môže odraďovať..hlavne si ver
@hanka88 jasne nad tym som uz rozmyslala... lenze problem je ze ja tu odvahu nemam... a to je vec ktoru na sebe najviac nenavidim... na zs sme neboli dobry kolektiv zazila som tam sikanu a odvtedy ma sprevadza ten pocit ze nikam nepatrim ze ma nikto nema rad... proste uz ked to raz zazijes nesie sa to s tebou cely zivot...a stale si hovorim preco prave ja? neviem problem toho ze neviem nabrat odvahu spociva v tom ze si myslim ze ma ten clovek nebude mat rad... ale ja sa vlastne s nimi ani nemam o com bavit.,.. opakuje sa ta ista situacia zo zakladky i ked mi nerobia navonok zle ale beru ma tam ako 5 koleso na voze... ja sa nenávidím proste... za to ze nedokazem byt taka ako chcem byt... a v podstate by som tu ani nikomu nechybala kebyze si daco zrobim... moj zivot je proster prazdny a neviem mu dat zmysel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ALE UZ LEN POL ROKA! (a aj tak mi idu vsetci hovorit, ze mi potom budu chybat, no pche)