ja som cital rozne knizky uz od troch rokov.. ale taka prva ktoru si pamatam, je pipi dlha pancucha, ktoru som vyhral v prvom rocniku na kubine, ci matkovi? uz neviem presne.
Moja prvaaa cela precitana kniha bola od Frana Krala - Jano ... nieco na sposob Cenkove deti alebo Jergus Lapin a jeho Zbojnicka mladost A ked som nevedela citat sestra mi ju citavala kazdy vecer predtym ako som uz mala ist do spiša Takze ked som uz vedela ako tak citat ako na prvu knizku som sa hodila na tuto
Vela knih som neprecital tak nieje mi problem zapamätat si, ktora to bola. Harry Potter 2 v 7 rocniku . Aj to som precital len preto lebo som sa nudil, mal som tyzden virozu. Musel som tyzden lezat, ani postavit som sa nevedel. Tak som cital knihu a od vtedy som precital len odborne knihy, rozne ucebnice bud o nejakom pocitacovom programe alebo co sa tyka internetu.
myslím že to bola Šípková Ruženka taká malá knižka v ktorej bolo viac obrázkov ako písmen ale neviem to iste lebo svoje prvé knihy som čítala už ako dosť malá
@34 loool ja som tiez rozmyslal nad dakym takymto frkom, ale nedal som napokon, lebo mi nic take dobre nenapadlo totiz ja by som dal len nazov a to by bolo suchsie, ale ked si to dal do vety "Bol to...", tak to je dost tlak a este ze Ulysses
nepočítajú sa knihy, ktoré mi čítala mama a naučila som sa ich naspamäť než som vedela čítať? >_> lebo ináč viem len toľko, že to bola knižka o húsenici, ale na meno si ani za boha nespomeniem :/
fakt nepamatam. Svoja vlastna mozno Tomek v krajine kengur ale ja som rano isiel do kniznice, pozicial si 6 knih a pred zavercnou som ich isiel vratit..
Smelý zajko ale to ma nútili... aby som sa zlepšila v čítaní. Ale Harry Potter 1 bola prvá kniha ktorú som prečítala z vlastnej iniciatívy a už som do toho padla odvtedy je zo mňa knihomoľ....
Nie som si istá, ale v piatich rokoch ma sestra naučila čítať a prečítala som takú jednoduchú knižku, mala v názve niečo so Zuzankou, eštesstále si pamätám o čom bola, ale neviem už názov ani autora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
(cca. v 7-mich rokoch)
» www.martinus.sk/?uItem=105153... a hneď druhá bola táto:
» www.martinus.sk/?uItem=84760...
Užasné čitania pre vtedajší vek (8 rokov)
alebo to bolo : Strašidlá na dobrú noc? O.o
Dinotopia asi keď som mal 7 rokov
@16 v siedmom ročníku prvýkrát prečítať knihu..way to go piči
životopis Marylin Monroe a Edith Piaf a potom dlháááááááááá pauza a až teraz sa s tými knihami rozsypalo vrece.....
Tak!
@kokosovyorech si zacala od hp5??
no moja prvá kniha bola táto
» www.mestskakniznicabojnice.sk/katalog-knih/kn...
a tie nadpisy kapitol boli najlepšie
dostávali sme ju posledný deň v škôlke a celý 1. ročník som sa tešila kedy si ju budem vedieť prečítať