výzorovo skôr k horšiemu. a povahovo tiež dosť, nedá sa celkom povedať, že k horšiemu, ale veľa vecí vnímam inak. nazvala by som to úpadkom osobnosti a ...to je jedno.
určite áno a dúfam, že k lepšiemu. Pred pár rokmi sa môj svet začínal pri televízore a končil... znova pri televízore. Ak mám pravdu povedať, predtým som bola asi šťastnejšia. Teraz sa hádam s rodičmi, trápim sa pre chlapca, ktorý na mňa kašle, a nechápem veciam, ktoré sa ma najviac dotýkajú. Akosi viac sa zamýšľam nad otázkou: "či to má zmysel". A samozrejme viem aj odpoveď. Nemá.
smhdfewfh a strašneeee Zbožňovala som Paris Hilton, Paviela Rochňjaka(nie, neviem ako sa to píše a ani ma to netrápi), Evu Cifrovú atď. Obliekala som si príšerné tričká s muffinkovými motívmi a bola som neskutočne preafektovaná a barbienovská.
hej mala som rôzne obdobia, zmenila som sa výzorovo (našťastie sa mi z toho obdobia zachovalo minimálne množstvo fotiek) a myslím že povahovo už nie som taká pochmúrna ako som bola niekedy
Dosť výrazne a myslím že k lepšiemu Som uvoľnenejšia, viac si užívam život, učím sa otvárať druhým... (nie že by som im predtým nejako úmyselne zamlčovala informácie alebo čo, ale napríklad sa snažím ľuďom okolo mňa viac dávať najavo, čo pre mňa znamenajú...)
Od ideálu to má ďaleko, ale je lepšie než tie tri roky dozadu...
Tak na prelome 17 - 18 ky som bol taký nesmelejší , nevedel som poriadne formulovať svoje myšlienky, pretože som veľa nerozprával.... dnes niekedy rozprávam až príliš Práve pred tromi rokmi som prestal nad vecami len rozmýšľať, ale aj o nich hovoriť... Okrem toho si myslím, že som objektívnejší a konečne som "získal" to, čo by som nazval rigoróznym myslením
Obliekanie... tu nastala u mňa najväčšia zmena... kedysi som uprednostňoval najmä tričká a rozopínacie mikiny. Dnes uprednostňujem košele a svetríky Proste elegantnejšie oblečenie
Názory - myslím, že som oveľa skeptickejší (čo som aj vždy bol) a zdržanlivejší vo svojich úsudkoch Myslím, že oproti obdobiu spred 3 rokov mám liberálnejšie a utilitaristickejšie názory, o niečo viac pravicovejšie...
@cicatrix pravdu?...podla mna zmena k horsiemu, na tej 1. fotke si ovela ovela krajsia a prirodzenejsia....na 2.ej ako spuchnuta barbie (ak si to teda ty...)
staci ak si predstavim seba presne pred tymi tromi rokmi a hned sa mi zvysi hladina sebavedomia keby vidim teraz niekoho, ako som bola ja, dokopala by som ho.
uf .. no mala som iné vlasy (čierne), obliekala som sa výstredne (hanbím sa do teraz za seba a správaním som bola tiež určite iná... ale to by museli posúdiť iní...
@sorciera ako som mohla byt prirodzenejsia s farbenymi vlasmi? uz len to, ze som si prestala vlasy farbit tymi chemikaliami je krok vpred. teda podla mna.
@sorciera jj to su moje real vlasy. a o com to je? o umelych mihlaniciach? ja sa citim ovela ovela lepsie teraz ako predtym, lebo konecne na mna ludia nezazeraju akoby som ich isla okradnut alebo zabit. kazdy si prejde temnejsim obdobim, niekto z toho vyrastie, niekto nie.
Ani nie.... výzorom a názormi asi vôbec, správaním možno trochu, som o niečo otvorenejšia. Skôr mi pri tom napadne, že sa pre mňa niečo za ten čas zmenilo, nie, že ja som sa zmenila
@cicatrix ved ok....ja len vravim, ze ako tie foto posobia a vyeraju....ze na tej 2. posobi (teda okrem tych vlasov)....vsetko umelo....az citim ten make up, co mas na sebe ...hovorim, len co vidim...ta...prva foto, urcite nie je temnejsie obdobie ....tam si to ty...teraz si len umelo vytvorena napodobenina...(hovorim len podla foto
Zmenila... Čo sa týka vzhľadu tak k lepšiemu (i keď vždy som sa snažila dobre vyzerať) a čo sa týka povahy, tak neviem úplne sama posúdiť či k lepšiemu, ale myslím si že aj áno, len niekedy (v niektorých situáciách nie som so sebou spokojná).
@sorciera len stale nechapem, ze napodobenina coho? seba? neviem, ja mam pocit, ze vyzeram stale rovnako (pouzivam aj rovnake mnozstvo make-upu), to tie vlasy a mihalnice ti robia ten rozdiel
noo o tom by som mohla prednasat ako som sa psychicky posunula , vonkajskom asi nikdy, furt sa budemna seba podobat ale v hlave total obrat a este bude asi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Postavou asi ani nie. Spravaním som sa asi moc nezmenil možno len že som sa viac uzavrel do seba.
Som šťastná, že som sa zmenila
Od ideálu to má ďaleko, ale je lepšie než tie tri roky dozadu...
ale rozhodne mi zajebava ovela menej ako vtedy
a neopijem sa z jedneho maleho piva
ach to boli casy
Teraz je to naopak a som so sebou spokojná!
Obliekanie... tu nastala u mňa najväčšia zmena... kedysi som uprednostňoval najmä tričká a rozopínacie mikiny. Dnes uprednostňujem košele a svetríky Proste elegantnejšie oblečenie
Názory - myslím, že som oveľa skeptickejší (čo som aj vždy bol) a zdržanlivejší vo svojich úsudkoch Myslím, že oproti obdobiu spred 3 rokov mám liberálnejšie a utilitaristickejšie názory, o niečo viac pravicovejšie...
ale myslím že som sa fakt dosť zmenila, hlavne výzorom, povahou ani tak moc nie
ale teraz som zo sebou maximálne spokojná