v skole som si ho vyhliadla a potom som ho sledovala kam sa len pohol. ale nie, sice to s tym vyhliadnutim v skole bola pravda, potom ma s nim kamoska zoznamila na jej oslave narodenin a tadaaa.. rok a pol.
stretla som ho raz len tak v meste zacali sme si pisat, potom ma zavolal na kamosovu chatu a davali se sa dalsieho pol roka dohromady, teraz uz priblizne rok a 3 mesiace
Zoznamil nas dedko. Zo zaciatku nam to neklapalo, ale ako roky pribudali, zacal som sa jej venovat castejsie a castejsie. Uz to tahame nejaky ten rok a myslim, ze je to laska na cely zivot. Moja laska a ja:
tata mi ju doniesol s tym, ze mi ju len pozicia, ale nakoniec ostala u mna a bude to uz 10 rokov... sice nie sme spolu tak casto, ako by som chcela... ale svoju gitaru milujem. neklame, nepije, nepodvadza, neuteka odo mna... to je laska!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a inak aj my na birdzi a v máji budeme spolu 2 roky
Anjel ahooj ♥ @dee99
@hellium - 6 rokov ste spolu? wowky, tak to klobuk dole.
normálne sme spolu boli len 4 mesiace... ale ťaháme to voláko podivne už vyše roka... :ehm:
a už 3 aj niečo roky
2 roky