Zmenili by ste svoj vyzor kvoli chalanovi?Teda dam konkretny prípad...Jeden chalanisko mi zahlasil, ze skus vyzerat ako normalne dievca a nie takto...Mas svoj vek tak sa snaz vyzerat normalne..Mala som sto chutí mu povedat chod do íče ked sa ti nelubim..l
Napríklad kvôli dievčaťu? Pokiaľ by to nebola nejaká veľká zmena ako ostrihanie, alebo tak... prečo nie? Veď potom si budeš môcť svoj štýl vrátiť naspäť, zatiaľ čo vlasy asi nie
Ale na tvojom mieste by som výzor nemenil. Načo... Vyzeráš dobre.
Nemenila by som sa. Vlastne je to jeden z dovodov, preco sa bojim vztahov, ze by ma chalan posudzoval podla vzhladu... Napr. ja tak nikoho nikdy absolutne neposudzujem...akurat pri velmi peknych ludoch mam este nizsie sebavedomie nez obvykle, ale tak to uz je o inom.
zmenit sa z lasky k cloveku inemu je dobra vec, ale ked ti niekto povie "skus vyzerat ako normalne dievca a nie takto...Mas svoj vek tak sa snaz vyzerat normalne." tak to, ze sa zmenis aby si vyzerala trebars aj uplne tak isto ako by on chcel, ti nepomoze...lebo zjavne si ta dostatocne nevazi...ono jedna vec je, ze mozno mas svoj vek a jedno s druhym, ale ak clovek vravi kritiku s uctou, tak to povie inak. ak si ta nevazi, neviem ci zmena image-u pomoze k tomu, aby si ta vazit zacal..
Prosím ťa.. tak to zahlásil dobrú kktinu S tým by som si ani hlavu nelámala, priam s radosťou by som mu to nejakou podobnou možno horšou poznámkou vrátila
tak s tym mam aj ja problem..preeeesne toto iste...ale tak..ja som sa postupom casu zmenila..stacil iba jeden sok..jedno sklamanie a bolo to...uz som nebola taka..ako spociatku....ono sa da zmenit..aj ty sa zmenis..ale potrebujes nato cas
hm tak napriklad maam chalana uz doost dlho. jemu sa pacia brunety .. spoznali sme sa a dali sme sa dokpy, ked ja som uz bola prefarbena na hnedo. prirodzena farba mojich vlasov je blond( co mnohe vysvetluje, co? ) a uz dlhsie sa chcem dat na blond, ale nedam sa z jedineho dovodu, koli nemu... nie ze by si to nezelal, ale chcem sa mu pacit (aj ked kvoli vlasom by ma urcite nenechal)..
bože... ak si myslí, že si divná, tak prečo Ťa chce? /viem, divno som to sformulovala, ale snáď chápeš, čo som tým chcela povedať/ jednoducho na to kašli podľa mňa...
urcite by som sa nevzdala toho co sa mi paci koli tomu ze jemu sa to nie...teraz tym myslim styl, vlasy a podobne...ale aj tak, hadam by ma mat rad se vsim vsudy nie?
ešte by som dodala, že záleží na tom, ako to ten dotyčný povie. ak by jemne naznačil, že by bol rád, ak by si si občas obliekla to a to (pričom by argumentoval tým, že by ti to pristalo), tak by som mu niekedy spravila radosť. ale tým, že povedal, že teraz vypadáš divno, by som sa na tvojom mieste naštvala, nie to ešte uvažovala nad tým, či sa zmeniť...
ja by som sa koli nikomu nemenila ved to by som nebola JA! :/ ked ta chce zmenit znamena to podla mna ze by nemiloval teba ale teba ako jeho umelo vytvoreny idel vykasli sa nanho viem ide to tazko ale nestoji ti za to
hh no takto... otazka je velmi relativna.... kazdy hovori ako je sam sebou a ako si stoji za svojim.... nie je to pravda..... keby si bola sama na svete je ti jedno ako vyzeras z toho vypliva ze kazdy sa snazi niako vyzerat (kupuje si pekne oblecenie,da si spravit melir,chudne atd ) koli ludom.Kto to poprie ? Ak ti niekto vytkne tvoj ""dizajn"" nie je od veci sa nad tym zamysliet.... nie preto ze by ta muselo nevyhnutne trapit co si o tebe mysli ale pre vlastny prospech z toho ze sa mozes vylepsit.... krasa je vsak pojem relativny a osobnost este relativnejsi cili to ze sa niekomu zdas nenormalna neznamena ze pre niekoho ineho mozes byt uplne normalna...... laska ? jeb na neho keby ta lubil ma ta rad taku aka si. Kritika od nezavislej bytosti vyjadrujucej nazor je jedna vec.... potom nemusi ti zalezat na nazoroch ludi ktori pre teba nic neznamenaju mozes sa pozmienat na zaklade 1. skusenosti z vlastnych chyb,nazoru priatelov.... nemysli si ze si dokonala ale nenechaj sa ani deprimovat.... nedavaj velmi ludom najavo ze sa ta ich kritika dotika ale konstruktivne sa nad nou zamysli to znamena nie ..... jeziiis jaka som strasnaaa"" to je destruktivne zmyslanie..... konstruktivne zmyslanie je "" aha fajn hej toto musim na sebe napravit"" bodka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Napríklad kvôli dievčaťu? Pokiaľ by to nebola nejaká veľká zmena ako ostrihanie, alebo tak... prečo nie? Veď potom si budeš môcť svoj štýl vrátiť naspäť, zatiaľ čo vlasy asi nie
Ale na tvojom mieste by som výzor nemenil. Načo... Vyzeráš dobre.
Prosím ťa.. tak to zahlásil dobrú kktinu S tým by som si ani hlavu nelámala, priam s radosťou by som mu to nejakou podobnou možno horšou poznámkou vrátila
ak nebude chapat ze nechce tak nanho sprav protiutok a snaz sa ho zmenit na goregrindera
setky tieto "normalne" dievcata su rovnake...a nemaju svoj valstny styl...kasli nanho..taku tuctovu si moze najst a nie original jak ty
@chors dakujem Romanko
@porrast goregrinderi su desne sexi ale ako zmenit typka co pocuva Lady Gaga?
a inak.. skus opisat ze ako by podla neho malo vyzerat "normlane dievca" lebo na tej fotke co tu mas vyzeras riadne dobre tak neviem co sa mu nepaci