Posledný rok úplne totálne zmeny vo mne prebehli a keby mi niekto rok dozadu povie že čo všetko bude, tak sa na tom smejem že "ja? niečo také? neexistuje" ale tak holt v živote nastanú situácie ktoré ťa zmenia a už niet cesty späť. Ale je to super
Keď si na to tak spomínam, tak som si povedal, že cigarety a alkohol nikdy...a ejha, idem si zapáliť a teším sa ,až sa ožerem sám v bare a poľutujem sa hešteg life goals...
No kedysi som povedala, že sa nikdy nedám na to ísť na let balonom a tento rok ideme s kamarátkou
Ale nejake negativne veci nie, ja sa svojich zásad držím.
Áno, bohužiaľ, ale ani to nejak extra neľutujem, pretože sled udalostí... situácia sa vie občas natoľko obrátiť, že všetko, v čo som možno predtým dúfala, zmizlo.
velakrat. furt si poviem, ze UZ NIKDY sa nezamilujem, potom sa aj tak zamilujem, potom sa to, tradicne, dokurvi a potom som smutny. ale prisiel som na to, vydrbem so systemom. ked budem bohaty, najdem si zlatokopku. alebo budem gay.
ale nie, vazne, (teda niezeby @9 nebolo vazne, len je to trapne, detinske a nevyspele) obvykle sa svojich zasad zvyknem drzat no matter what, kedze neznasam pokrytectvo, ale v nejakych banalitach som uz veru zmenil strany. napriklad som presiel na apple to mi kamosi dali strasne vyzrat, lebo ja som vzdy viedol prvu liniu utoku v internetovych vojnach proti jablckarom. a okrem toho mi uz nic nenapada. ja si za svojim stojim!
Ja neviem..skôr som spravila všetko, čo som si povedala že raz spraviť musím
ale bohužiaľ, niekto blízky taký v mojom živote bol...dnes je z nej presne to, čo tak presvedčivo vravela že ona by taká niikdy nebola a také by nerobila..uhm,preto sa dnes už ani nebavíme
Napríklad... že nikdy nedám výpoveď v troch zamestnaniach po sebe, že nikdy nebudem cestovať po svete sám, že nikdy nebudem chcieť byť single a tak... : )
Ani moc nie. Ja som veľmi zásadový a potrpím si na princípoch. Napríklad ak si poviem, že nikoho nepodplatím tak ho nepodplatím, lebo by som porušil svoje milované zásady a stratil by som česť. Ale keby napríklad išlo doslova o život tak výnimku spravím, predsa nenechám zomrieť vlak plný ľudí, lebo zatiahnutie za páku brzdy je pre mňa, nepovolanú osobu nepovolené.
Vyprstoval som nejakú ženskú pred asi 30 ľuďmi, čo si to nakrúcali 2 týždne pred Vianocami @notme Lebo si tak trochu asociál, ale keď ti tu človek chce dohovoriť, tak ho nepočúvaš (nič v zlom).
Tak áno... Veľa vecí.. Tiež keby mi niekto povedal pred dvoma rokmi, čo sa stane neverila by som. Napríklad som sa zamilovala do takého chalana, čo by som povedala, že sa do takého typu nikdy nezamilujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale nejake negativne veci nie, ja sa svojich zásad držím.
ale bohužiaľ, niekto blízky taký v mojom živote bol...dnes je z nej presne to, čo tak presvedčivo vravela že ona by taká niikdy nebola a také by nerobila..uhm,preto sa dnes už ani nebavíme
@notme Lebo si tak trochu asociál, ale keď ti tu človek chce dohovoriť, tak ho nepočúvaš (nič v zlom).