Ja viem, že to nie je zrovna téma, ktorá by mala nejaký hlboký zmysel, ale predsa
Aký sprchovací gél používate, prípadne penu do kúpela? A čo máte radšej, kúpanie alebo sprchovanie?
mám rada vylihovanie vo vani, ale napriek tomu sa sprchujem, lebo to zabera menej casu a ide na to menej vody a sprchovy to je jedno, len nech pekne vonia
Takže ja sa radšej kúpem, sprchovanie upredňostňujem iba v lete.
A čo sa týka pien a gélov, väčšinou ich striedam. Momentálne mám vanilkovo orchideový gél od ywes rocher a som celkom spokojná.A penu mám čerešňovú a jablkovú od avonu.
hmm mne je to fuk , nech to dobre voni,a radsej uprednostnim sprchu kedze som rozlietany clovek alebo zaneprazdneny alebo sa mi tam proste nechce trcat
no sprchac musi pekne vonat dobre penit a musim mat pekne teplucku vodu a najlepsie ked je pusteny darling bo potom je uzasny prud vody a nekapci to ako obvykle a kupanie u nas nepripada do uvahy pretoze je tu malo vody a studna je spolocna so susedmi kretenmi ked to mam pekne povedat a ti si v tom najväcsom suchu radi umyvaju auto pol dna a potom nie je voda takze tak musim sa uspokojit so sprchou a este opravit tu moju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
napr. ten s medom
alebo adidas s peelingom
či Fa s jogurtom
alebo hocijaký. ja si hlavne potrpím na kvalitné telové mlieko, lebo mám citlivú pokožku takže to Garnier.
a sprchac:mm... adidas s kofeinom
a milujem kupanie
A čo sa týka pien a gélov, väčšinou ich striedam. Momentálne mám vanilkovo orchideový gél od ywes rocher a som celkom spokojná.A penu mám čerešňovú a jablkovú od avonu.
white tea + bamboo
veľmi pekne vonia
hmm mne je to fuk , nech to dobre voni,a radsej uprednostnim sprchu kedze som rozlietany clovek alebo zaneprazdneny alebo sa mi tam proste nechce trcat