@acvd43xa7w tak to neni závislost potom,ked potrebujes sprej lebo máš plný nos...závislost by bola keby si si sprejoval futt do nosa aj ked vies dýchat
@5@6 no olynth obsahuje xylometazolin, ktory sposobuje fyzicku zavislost, takze daco na tom bude
dojebe ti sliznicu, ta sa stahuje a jedine co ti na to pomoze je zase si raz ten olynth strieknut
@jurito lekárnici zvyknú upozorňovať pri kupovaní Olynthu (Mar RhinO/Otrivin) že maximálna dĺžka používania by mala byť 1 týždeň.
Tí čo to brávali dlhšie teraz majú problémy si od toho odvyknúť. Resp. nemajú na výber
A k téme: najlepšie je si kúpiť v lekárni takú nosnú "banku" do nej naliať Vincentku zadržať dych vliať si do nosa a ono to vyjde druhou dierkou alebo zohriať Vincentku (nech vrie) na hlavu uterák a dýchať ten "dym" a keď pôjdeš spať tak hrniec z vriacou Vincentkou k posteli.
závislosť na spreji do nosa nie je žiadna somarina...naozaj sa dá vytvoriť...človek má potom také nutkanie používať ho stále a má pocit, že bez neho už nemôže ani dýchať ....olynth už nikdy ... a tie s eukaliptom a neviem čím tiež nie sú bohviečo- poväčšine len vysušujú sliznicu
Ďakujem, kúpila som nakoniec Olynth ale to ešte predtým ako som si prečítala vaše príspevky....
Nádchu mám asi prvý krát za 2 roky a tak si myslím že keď ho teraz 2-3 alebo max. 4 dni budem používať tak sa mi nič nestane...
Brala som sprej aj na alergiu dlhodobejšie a nebola som na ňom závislá, nemala som absolutne problém prestať tak sa toho nebojím ani teraz...
A ďakujem za vaše rady, konečne dýcham
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ked uz, radsej kvapky. a ani ti to tak nepodrazdi to one
dojebe ti sliznicu, ta sa stahuje a jedine co ti na to pomoze je zase si raz ten olynth strieknut
Tí čo to brávali dlhšie teraz majú problémy si od toho odvyknúť. Resp. nemajú na výber
A k téme: najlepšie je si kúpiť v lekárni takú nosnú "banku" do nej naliať Vincentku zadržať dych vliať si do nosa a ono to vyjde druhou dierkou alebo zohriať Vincentku (nech vrie) na hlavu uterák a dýchať ten "dym" a keď pôjdeš spať tak hrniec z vriacou Vincentkou k posteli.
Jednoznačne naj.
takže najlepšie niečo s obsahom morskej soli.
nekupuj ten olynth ak ti môžem poradiť.
Nádchu mám asi prvý krát za 2 roky a tak si myslím že keď ho teraz 2-3 alebo max. 4 dni budem používať tak sa mi nič nestane...
Brala som sprej aj na alergiu dlhodobejšie a nebola som na ňom závislá, nemala som absolutne problém prestať tak sa toho nebojím ani teraz...
A ďakujem za vaše rady, konečne dýcham